Szerkesztők ajánlják Meghalt Baló György

Szudo

A valóra vált rémálom

Cím nélkül-2016-09-29

Nincs már szavam a "kormány" embertelen propaganda hadjáratára. Most aztán beindult a mindent elsöprő buldózer, nehogy már érvénytelen legyen a költségeket nem kímélő, szemfényvesztő, hazugságot hazugságra halmozó erőfeszítés a népszavazás befolyásolására! Ebbe a vehemenciába az is bele fog férni, hogy minden eszközzel - beleértve a machinációt is - kihozzák az érvényességhez elegendő részvételi számot. Ezért nagyon nagy kár, hogy az ellenzék lemondott a szavazókörökben történő ellenőrzésről, mert így bármi megtörténhet (más nevében szavazás, szavazólap javítgatás, és egyéb, a becsületes ember számára nem is elképzelhető manipulálás). Számomra ez is a tehetetlenkedés jele, hogy nem lehetett annyi aktivistát összetoborozni, akikkel megoldható lenne az ellenőrzés.

Nos, ez a hajó már messze jár, amíg a Fidesz mossa a nemzet agyát.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ épületes levele azokat a hazugságokat sulykolja ismét, ami a plakátokon is megjelent - "a bevándorlok között ott rejtőznek a terroristák", "a magyar emberek dönthetik el, hogy kivel szeretnének együtt élni", "meg kell védenünk kultúránkat....", stb, stb. A populizmus magasiskolája az egész szöveg. Ráadásul ők is tudják, hogy az EU már rég elvetette a kötelező betelepítési kvótát. Az EU Bizottság elnöke, Junker pedig ennél is tovább ment azzal a kijelentésével, hogy a magyaroknak és a lengyeleknek már nem is kell több menekültet befogadni, hiszen a "100 ezer ukrán menekült" befogadásával, amiről a miniszterelnök hadovált, mi már teljesítettük a kötelezettségünket. Ez persze csak egy agyafúrt válasz erre az átlátszó százezres hazugságra, meg egy kísérlet arra, hogy megláttassa a magyarokkal a népszavazási cirkusz feleslegességét.

De a kormány még mindig újabb és újabb trükökkel áll elő (lásd: robbantgatás), csak sajnos nagyon "profi" volt az elkövető, és két rendőr súlyosan megsérült. És láss csodát, mai hír: az elkövető tiszta magyarsággal kért elnézést a helyszínen valakitől, akinek nekiment (eszembe sem jutott volna, hogy egy arab terrorista!). Tehát népszavazunk a semmiről, aztán majd megkapjuk a feketelevest, amit a miniszterelnök titokzatosan belengetett. Az persze elsikkad a nagy nyüzgésben, hogy Szíriában ezrek pusztulnak el, Aleppó már egy "mészárszék", ahogy Banki Mun ENSZ főtitkár jellemezte a helyzetet. Ezt itt Magyarországon a sok elkábított szavazógép gondosan kizárja a látóteréből, nehogy valami megzavarja a fejében élkő képet.

Hajrá, csak csukjuk be a szemünket, magyarok, hogy ne is lássuk a Földközi tengeri fuldoklókat, a szíriai éhezőket, haldoklókat és a többi szörnyűséget, menjünk és szavazzunk!

Vagy NE!