Szudo

A valóra vált rémálom

Amnézia Alaptörvény ügyben-2016-06-10

HIRDETÉS

2016. március 23-adikai hír:

"Az ellenzéki parlamenti erők továbbra sem asszisztálnak az Orbán Viktor által az operatív törzs ülése után a brüsszeli robbantásokra hivatkozva ismét az asztalra tett – állítólagos terrorveszély miatti – alkotmánymódosításhoz. A politikusok úgy látják, a kormány nem érdemel bizalmat, a rendkívüli jogrend bevezetése 60 napra korlátlan és kontrollálatlan hatalmat biztosítana a miniszterelnök számára, és nincs arra garancia, hogy ezzel nem élne vissza. Másrészt az „egypárti" alaptörvény keretei között is biztosított minden szükséges intézkedés közvetlen terrorfenyegetettség esetén is".

2016. június 7-edikén a parlamentben csont nélkül átment az alaptörvény módosítás. A Jobbik és az MSzP is megszavazta. Mi történt március óta?

1. Elárasztottak bennünket a menekültek?

2. Súlyos hiányosságra derült fény az Alaptörvényben?

3. Mellényúltak az MSzP-sek testületileg a szavazógombnak?

Ha választhatok egyiket sem választanám. Azt hiszem, egyszerűen meghülyültek, vagy minket néznek hülyének. Márciusban volt épkézláb ellenérvük az Alaptörvény módosításával szemben, mára ez elenyészett. Azt, hiszem, nem baj, ha ez a párt nem fog választást nyerni. Hogy tudna kormányozni, ha nincsenek alapkövek, cövekek, amikhez ragaszkodnak?! Koncepciótlan, kapkodó, testületileg tehetetlen és megalkuvó.

Ennyit az Alaptörvény módosításhoz.

 …