Szudo

A valóra vált rémálom

Üzenjünk....? 2016-05-26

Elkezdődött a népszavazási kampány. A kormány egy nyelvtanilag is helytelenül megfogalmazott óriásplakáttal nyitotta meg újabb média-hadjáratát. Azért írtam az "is"-t, mert ez  formai hiba, amitől még el is lehetne tekinteni.  A tartalmi hibát azonban  már nem lehet elnézni!  Az egész népszavazási cirkusz  törvénybe ütköző, mivel nem lehet nemzetközi szerződésen alapuló témában népszavazást kiírni. Ez pedig az EU csatlakozási szerződésünket érintő téma. Ha tagja lettünk az EU-nak, ránk is vonatkoznak a szabályai. Aztán ha megnézzük, hogy mekkora az a kvóta, amire minket az EU kötelez, akkor az látszik, hogy ezer-egynéhányszáz fő. Ezért érdemes 4 milliárd forintot kiadni, amibe a cirkusz kerül? Ez a létszám a majd 10 milliós magyrsághoz képest csepp a tengerben. Ők nem fogják iszlamizálni az országot, ahogy annakidején a görög menekültek sem tették ortodox vallásúvá népünket. Ez egy idióta cirkusz, amit csak azért talált ki nagy vezérünk, hogy legyen újabb gumicsont és ne a sanyarú sorsunkkal foglalkozzunk.

De rendben van, üzenjünk Brüsszelnek!

- Üzenjük meg, hogy van egy alantas ösztönökre játszó kormányunk, amelyik azt hiszi, hogy a végtelenségig hülyítheti az országot, hogy közben szabadon rabolhassa szét a köz javait (lásd: közbeszerzési disznóságok, földárverések, MNB alapítványok, egyéb más lenyúlások).

- Üzenjük meg, hogy a kormány nem kormányoz, csak a hatalmát betonozgatja törvényekkel, megszűntetve a társadalmi kontroll összes lehetőségét.

- Üzenjük meg, hogy nincs hosszútávú oktatási, egészségügyi stratégia, nincs semmiféle stratégia a nemzet felemelésére, a hátrányos helyzetek felszámolására.

- Üzenjük meg, hogy elegünk volt! És ne menjünk el népszavazni, mert ez csak a szokásos orbáni parasztvakítás!

De ha nem üzenünk semmit, az EU akkor is tudja, hogy mi folyik itt. Bárcsak országon belül is mindenkivel tudathatnánk! Bárcsak lenne egy erő, amely a sok elégedetlenséget egy nagy, mindent elsöprő folyamba tudná terelni!