A Fidesz székház előtt..., Foto: Török Zsolt

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

a fidesz molinóról olvasható :

a fidesz szerint van kollektív bűnösség, mert gyilkosnak titulál mindenkit aki a tüntetés célja miatt ott volt

"Ne védjétek a gyilkosokat!" tehát mindenki az akiről szó lehet

 

és "Ne hallgassatok Ronra"

itt pedig zsidózás és más áthallás is felfedezhető--nem túl tisztességes felszólítás keretében.

 

Hatalmas baki!

a fidesztől de

Legalább felmutatta a valódi gondolkodást amott

Lévén elmebeteg, vagy fasiszta provokátor, ő egyetért...

Nem értem a gúnyt. A tüntetés a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen történt. Te egyetértesz ezekkel?

"Az MTI miért irt ilyen keveset?"

Csak ennyien voltak? Több volt a szervezet, mint a demonstráló. Jutott mindenkinek tea?

A bűnpártolók veszélyesebbek mint maguk a bűnözők.. A bűnöző tevékenysége kis területre korlátozódik, viszonylag rövid időre és törvényesen fel lehet lépni ellene. A kitudódott bűncselekmény serkentően hat a lakosság önvédelmi reflexeire.

A bűnpártoló a lakosság lelkét mérgezi sunyi alattomos módon. A bűnözők pátyolgatásával, babusgatásával, mentegetésével megpróbálja hozzászoktatni az törvénytisztelő lakosságot a törvénysértések  eltűréséhez. A fent említett önvédelmi reflexet próbálja gyökeresen kiirtani. Hogy ennek mi a célja?   DEMORALIZÁLÁS.    Ha a lakosság hozzászokik a közvetlen környezetében ellene elkövetett bűncselekményekhez és szótlanul tudomásul veszi, hogy ez az élet természetes velejárója, valamint a bűnözők ellen fellépni sokkal nagyobb bűn mint maga a bűncselekmény akkor a fehérgalléros politikusbűnözők is nyugodtan fosztogathatják az államot. Az ily módon demoralizált választók szemében nem lesz bűn a libalopás, áfa csalás, közpénz herdálás, szükségtelen és előnytelen megbízások, hűtlen kezelés . . . . . és hasonló csínyek. Lelkiismeret furdalás nélkül szavaz az ilyen bűnöket elkövető csirkefogókra.

A Fidesz válaszát teljes derjedelmbe közölte le az MTI :

 

A Fidesz  felszólítja a baloldalt, hogy hagyja abba a gyűlöletkampányt, ne álljon a gyilkosok oldalára - közölte Selmeczi Gabriella, a párt szóvivője vasárnap, a Fidesz székháza elé szervezett tüntetésre reagálva.

    Vasárnap délután a Demokratikus Koalíció szervezésében több százan demonstráltak a Fidesz budapesti székháza előtt, Bayer Zsoltnak a Magyar Hírlapban megjelent cikke miatt, a rasszizmus, a gyűlöletbeszéd és a kirekesztés ellen tiltakozva.
    Az MTI-hez eljuttatott közleményében Selmeczi Gabriella  rámutatott: azok, akik ahelyett, hogy elítélnék a brutális bűncselekmények elkövetőit és "pótcselekvésből utcai cirkuszokat szerveznek", alkalmatlanok a felelős politikai szerepvállalásra.
    Selmeczi Gabriella szerint a baloldal kampányával bátorítja a bűnelkövetőket, hiszen ezt arra utal, hogy szerintük nem az a bűnös, aki embert öl, hanem az, aki ezen felháborodik.
    A politikus közleményében kijelentette: "Magyarország nem kér többet Ron Werber gyűlöletkampányából, az emberek hergeléséből".
    Hangsúlyozta: a Fidesz további megoldásokat keres arra, hogyan szorítsák vissza a brutális támadásokat. A rendőrség példás gyorsasággal fogta el mind az ózdi, mind pedig a szigethalmi gyilkosságok gyanúsítottjait, ami visszatartó erő lehet a bűnözők számára - tette hozzá.
    Bayer Zsolt január 5-én megjelent írása politikai vihart kavart. Ebben a publicista egy szigethalmi késeléses bűncselekményre utalva úgy fogalmazott, hogy "gyáva, undorító, kártékony állatok" késeltek. Hozzátette: "a tények pedig ezek, a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. (...) A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. (…) Állatok meg ne legyenek. (…) Ezt kell megoldani - de azonnal és bárhogyan!" - zárta írását.
    Bayer Zsolt kedden válaszolt a bírálatokra, és azt írta, hogy szándékosan félreértették a mondatait. "Nem akarom likvidálni a cigányságot, sem egy részét, sem egyetlen cigányt. (...) Rendet akarok. Azt akarom, hogy minden tisztességes cigány ember boldoguljon ebben az országban, és minden, társadalmi együttélésre képtelen és alkalmatlan cigány pedig legyen kirekesztve a társadalomból" - fogalmazott írásában Bayer Zsolt.
    A cikk miatt két magánszemély feljelentést tett közösség elleni izgatásra hivatkozva, de ezt bűncselekmény hiányában elutasította az ügyészség.
    Egy szigethalmi sörözőben január elsején hajnalban torkollt késelésbe egy két társaság között kirobbant vita, amelynek során két sportoló sérült meg.

Ezt irja az MTI :

A rendezvényen felszólalók egyebek mellett azt kérték, szólaljon meg Orbán Viktor miniszterelnök az ügyben, és zárják ki a Fideszből Bayer Zsoltot. Vadai Ágnes, a DK alelnöke azt hangoztatta, ha a kormányfő nem szólal meg, és továbbra is néma marad, akkor a szabadságjogok árulója lesz.
    A terézvárosi Lendvay utca lezárt szakaszán több százan jelentek meg, köztük baloldali ellenzéki politikusok, és roma közéleti személyek.

Az MTI miért irt ilyen keveset?Mert kevesen voltak és baloldali volt a tüntetés.Bayernek nem lesz baja,mert orbán védi a barátját.Legfeljebb a magyarok szégyelhetik magukat Bayer Zsolt cikke miatt.