MSZP | Ne herdálják tovább a romáknak szánt támogatásokat!

Ne herdálják tovább a romáknak szánt támogatásokat!

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna ... 
Talán... De ebben a TE esetedben nem vagyok biztos:

http://csubakka.hu/wp-content/uploads/2014/04/einstein-420x393.jpg

 

Kedves Nonarancs!

KÖSZÖNÖM! :)))

 

Kedves kirschner !

Látom az írás, olvasás már jól megy.
A szavak jelentésének  ismeretén,  azért van mit javítani..
 pl.: „Az egyenlő bánásmód követelése is rasszizmus.”

Ezek szerint, az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) rasszísta ?
vagy
"Az Alaptörvény XV. cikke kimondja, hogy az alapvető jogok mindenkit különbségtétel nélkül megilletnek, illetve állami feladatként határozza meg az esélyegyenlőség előmozdítását."
Ezek szerint az alaptörvény megalkotói rasszisták?
stb....

Az egyenlő bánásmód követelése is rasszizmus.

Sőt! Az egyenlő bánásmód követelése nem csak rasszizmus , de szélsőséges , kirekesztő , embertelen , megalázó , fasisztoid . . .  stb.

Rasszista a halál! 

Én az EGYENLŐ ELBÍRÁLÁS híve vagyok.

Ha nekem, mikor még olyan beosztásban voltam, szigorúan el kellett számolnom MINDEN fillérről (még VOLT fillér is!), amelyet az éppen adott pályázatra, meghatározott projektre kapott az iskola, sőt! Még beszámolót is kellett írnom a teljesítésről, lehetőleg fényképpel illusztrálva, akkor MINDENKINEK így kellene elszámolnia a bármire, bármely szervtől kapott támogatásról.
Arról nem is beszélve, hogy UTÓFINANSZÍROZÁS volt, azaz a fenntartónknak meg kellett előlegezni a pénzt, s csak az ELSZÁMOLÁS UTÁN kaptuk meg a pályázati pénzt.

Ha az EU-s támogatásról való elszámoltatás is így működne - bárkinek, bármire adták!!! -, elejét lehetne venni a pénzek elsummantásának saját zsebekbe, nem gondolod?

A Tudomány meg ezzel nem foglalkozik, ez a törvénykezés asztala!
Tehát!

Kérném szépen Tőled az ADOTT, erre vonatkozó Törvény nevét, kihirdetésének helyét és idejét (segítek: Magyar Közlöny), a fejezet meghatározását, és paragrafus számot is kérek. Valamint a törvényhez kapcsolódó Miniszteri Rendelet számát és paragrafus számát is kérem mellékelni a rosszindulatúan (már második esetben tett!) vagdalkozó írásodhoz.
Enélkül a vádaskodásod - jogi nyelven szólva - SEMMIS! :P
 

ZSADIzene te rasszista vagy.

Mielőtt megkérdeznéd miért , már válaszolok is.

A tudomány mai állása szerint aki az etnikumról bármi rosszat ír az rasszista. Függetlenül attól , hogy igaz vagy sem. Ha igaz amit írsz , az a rasszizmus minősített esete.

Hmmm..

Szerintem se kapjanak egyetlen fillért sem a költségvetésből, mert az a MI adóforintjainkból menne.
Hát az ÉN adómból ne dőzsöljenek az etnikum vezetői!
Pályázzanak, és kapjanak csak az EU-tól felzárkózási támogatást, de SZIGORÚ, több lépcsős elszámolás mellett.

A másik:
Arról is számoljanak be, hogy egy adott év alatt HÁNY roma tanult felsőfokon, és hány kapott diplomát, s milyen eredménnyel.
Sőt!
Arról sem ártana vizsgálatot végezni, ezek közül HÁNYAN munkálkodtak azon, hogy a saját roma társaikat is felemeljék. Ne másoktól várják el, hogy pl. az anyanyelvükön tanítsák őket. ez non szensz!

KETTŐN ÁLL A VÁSÁR!
Azaz nekik is akarniuk kellene felzárkózni. Hiába a jószándék, ha nincs megfelelő fogadókészség.

A párom olyan üzemben dolgozik, ahol sok roma dolgozik, de óriási a hiányzás, a lógás, és a követelőzés!
Pedig nem is adóznak a sok gyerek miatt.
De róluk soha egy szó sem esik, csak a pénzről, és arról, mennyit kellene dolgozni hiányzásmentesen, hogy karácsonykor megkaphassák az ajándékot az üzemtől.
De hogy hány gyerek van otthon, és hogy megy nekik a tanulás, arról egy szó se esik soha.
Fura, nem?!:(((
 
 

  • 304
  • -269

Látva a kilenc mínusz-lájkot elgondolkodtam egy kicsit. Első hevületemben azt írtam , hogy ne kapjanak egyetlen forintot sem a költségvetésből. Most egy hét után lehiggadva , hideg fejjel végiggondolva inkább azt találnám jó megoldásnak , ha annyi pénzt kapnának a költségvetésből amennyit már egyszerűen nem képesek elherdálni. Akkor talán jutna a felzárkóztatásra is.

Ha a cigányság szó nélkül tűri , hogy vezetőik elherdálják azt a pénzt ami a cigányság felemelkedését is szolgálhatná  . . . hát akkor nem tudom , hogy kívülállók ezt hogy tudnák megakadályozni. Egyet talán meg lehetne tenni : egyetlen forintot se kapjanak a költségvetéstől. Herdálják a saját pénzüket.