Te mit csinálsz október 2-án?

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Na látod. Én meg (bármilyen fura is) meg se kérdezem, volt e szavazni, azt meg pláne nem, kire szavazott... egyik családtagomat se. Persze úgy-ahogy biztos vagyok felőle mit csinálnak és ha húzzák, hova húzzák az x-et, de ennyi... Persze mi is beszélgetünk erről (is), de döntést nem hozunk... De hát, ahány ház, annyi szokás.. Kinek mi felel meg a legjobban...

Ha már itt tartunk, én sem beszélek más nevében, főleg, ha ezt nem közösen beszéljük meg. Mi, azaz a család szűk értelembe véve, a nagyobb horderejű ügyeket megbeszéli és nagyon ritka dolog, ha nem alakul ki az összhang. Szerintem, ez is egy szép, egy értékelhető cselekedet, valahogy, ettől is család a család. Lehet, hogy ebben is más a véleményünk, de én ezt az összhangot is nagyon fontosnak tartom, amikor egy szűk családi közösségről beszélünk. Ettől még mindnyájunk egyénisége még véletlenül sem szenved csorbát, mindenki marad az, aki! 

Mi is, bár ugye mások nevében nem nyilatkozhatok, és ha valamelyik családtagnak arra támad kedve, hát mehet felőlem szavazni is.. Nem attól vagyunk család, hogy valamelyikünk szavaz e, vagy sem... :0)

Mi ezt családi alapon tesszük, mert család vagyunk!

Mi mást tehetnék.. Maradok otthon...

Én is :)

Természetesen otthon maradok.