Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit

kisgalamb

"Csak ami nincs, annak van bokra, csak ami lesz, az a virág, ami van, széthull darabokra." (József Attila)

Választás előtt két nappal a DK rúgott még egyet az MSZP-be!

Az utóbbi időben elég későn tudok elaludni, ezért aztán van úgy, hogy a Facebookon töltöm az időmet. Tegnap is így adódott. Késő este, vagy éjszaka egyik ismerősöm az alábbi képet küldte a chat-en.

Ettől elhűltem. Írta, hogy ott van egy csoportban, és ott látta a képet, valaki megkérdezte, hogy ki készítette és az volt rá a válasz, hogy a DK-sok debreceni polgármesterjelöltje. Nagyon csodálkoztam, hogy az mszp a jobboldali konzervatív Bokrost nem támogatja, egy deklaráltan szélsőséges párttal pedig szövetséget köt? Figyeltem a sajtót, de néma. Senkinek az ingerküszöbét nem érte el ez a bejelentés, csak a DK-s polgármesterjelöltjét. Lehet, hogy nem is az ingerküszöbét érte el, hanem hosszú gondolkodás után talált valamit az mszp-s jelölt beszédében amibe bele lehet kötni? A Demokratikus Koalició az utóbbi időben egyre erőteljesebben támadja újból az mszp-t. Nem volt elég ami kárt okoztak nekik, még aljas módszerekhez is folyamodnak. A debreceni Varga Zoltán aljas módszert alkalmazott az mszp-s jelölt lejáratására. Mi a bűne Madarasi Zoltánnak? (mszp) Semmi más, mint az, hogy a település érdekében szólt, a település érdekében akar dolgozni. Ezért az volt a mocskolódó képen szereplő "bejelentés", hogy megválasztása esetén felkéri a Jobbikot, hogy dolgozzák ki a közbiztonság stratégiáját. Egy polgármesternek tudni kell együtt dolgozni más pártok képviselőivel a település érdekében.Egy polgármesterjelöltnek pedig illik tudni, hogy az önkormányzatokban így működnek a dolgok. Jó lenne válaszokat találni arra, hogy Gyurcsány pártja miért akarja az mszp-t eltakarítani a föld színéről. Valaki mondja meg neki, hogy nem balra van az ellenfél!

Hallgassátok meg a videót és döntsétek el, hogy ki a szemét? Az, aki a városfejlesztés érdekében felül akar emelkedni a pártérdekeken, ennek érdekében felkéri a Jobbikot is a munkára, vagy az, aki pártmunkásként mocskolja a jelölttársát?

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Bocsika... De mikor érti már meg végre az MSZP tagsága és helyi vezetői, hogy a szélsőjobbal, amelyik deklaráltan rasszista, nem lehet együttműködni? Semmilyen szinten... Az előfordulhat, hogy ugyanarra szavaznak véletlenül, vagy ne adj isten a jobbikos akármilyen tag támogat egy MSZP-s javaslatot, de összebújni tárgyalni, közös stratégiát kidolgozni? Ne már... 

  • 558
  • -631

3 éve mondom!

Azt kell mondanom, az önkormányzati választások előtt egy ájszakaval, hogy a  baloldal tanulhatna  a Fidesztől, a jobboldaltól. Ők legalább  egymást nem rugdalják.

Egyébként mindegy a dk 3 éves. Lehet egymás mellett tenni a dolgot, aztán majd 2017-ben a kérdés újra előkerülHET

Ki tudja--kinek s mire lesz pénze

az mszp-nek van frakciója és pénze

a dk-nak nincs

Meglátjuk a tagok medig tartják fenn.

  • 557
  • -618

Kedves kisgalamb !

Szokásodhoz híven, már megint túllőttél a célon !

A DK-s megállapítás sajnos igaz !
Az MSZP összeborult a JOBBIKKAL  !

Nem kell ezt tagadni, megtörtént ez már Mátészalkán is !
Ott az MSZP nem is indított saját jelöltet és a JOBBIK jelöltjét támogatja !
Így, egészen konkrétan !

Akkor mi ebben a mocskolódás ?

Szerintem te nem tudsz megnyugodni és nagyon szúrja a szemed a DK.

  • 661
  • -645

Kedves katiicabogár!

de!

Sajnos! Még ilyenebbet is! Én tapasztaltam!

Butaság! Mert a hajó közös!

A következőkben 2017-ig lehet önállóan építkezni minden pártnak--azután pedig majd megint meglátjuk!

Gyurcsány azt mondja a kampányzáróján! Csak együtt tudunk előre lépni!

Együtt pedig azok tudnak tenni, akik nem ölik meg egymást! Hát vigyázni kell egymásra--a versengés ellenére is!

 

Egy MSZP-s jelölt sem indított volna útjára ilyen szórólapot a DK-ról :( De mindegy :( Hálisten már csak egy nap aztán vége lesz.

") Semmi más, mint az, hogy a település érdekében szólt, a település érdekében akar dolgozni. Ezért az volt a mocskolódó képen szereplő "bejelentés", hogy megválasztása esetén felkéri a Jobbikot, hogy dolgozzák ki a közbiztonság stratégiáját. Egy polgármesternek tudni kell együtt dolgozni más pártok képviselőivel a település érdekében"

 

Azt a jobbikot kéri fel közbiztonsági stratégia kidolgozására, amely éppen a mélyszegénységben élőket bűntetné , mert mélyszegények!

Valahogy mindig sikerül ügyetlenül fogalmazni! Mert itt az történt!

A dk-t Pásztor Albert okán a mai napig támadják! Hát akkor ez mi ---ahhoz képest?de ez csak gondolatjáték!

 

Soha. Addig amíg az mszp létezik, a dékások nem tudnak megnyugodni. Összeférhetetlen, mocskolódó társaság.

Az  ilyen megnyílvánulásokkal csak a kormányzópárt jelöltjeit erősítik...Mikor jönnek  már rá, hogy  legalább  egy oldalon  ne ártsunk egymásnak?

 

Jelenleg az a helyzet, hogy többnyire a Fideszesek vannak többségben. Egyáltalán nem veszik figyelembe az ellenzéki képviselők javaslatait. Nem kellene településeken ezt a gyakorlatot folytatni, mert az mindenképpen a település kárára megy.