katiicabogar

Tulajdonképpen az élet szép. Ha nem az, akkor erről az emberek tehetnek.

Pataky Attilával valóban baj van...

 
Nem szégyellem, a hetvenes években szerettem az EDDA zenéjét. Utána is, a nagy visszatérésükkor, bár akkor már nem annyira rajongtam értük, ebben valószínű az életkorom növekedése is belejátszott.
 
Aztán kezdtem kiábrándulni a Pataky Attilából, amikor átment cigányzenébe, meg lakodalmasba... Na miért? Hát, persze, hogy a pénzért. Mindegy, tudomásul vettem, hogy most ilyen világot élünk, nem is foglalkoztam vele különösképpen.
 
Aztán meg elkezdte az UFÓ őrületét. Én is meg vagyok arról győződve, hogy a Földön kívül is van élet, és abban is hiszek, hogy rajtunk, embereken kívül is élnek értelmes lények a világegyetemben. De, amit a Pataky Attila nyilatkozik időnként, attól falnak lehet menni. 
 
Azonban ezekkel a dús fantáziával kitalált történetei, bármennyire is abszurdak, mégsem olyan kártékonyak, mint amit a politikába beleugatva követ el. Persze, valahol megértem, mert milliókat jelent neki, hisz - mint tudjuk - Orbán hálás a támogatásért. A mi adóforintjainkból igazán bőkezűen jutalmazza azokat a művészeket (Pataky is művész?), akik nyilvánosan kiállnak mellette. Tegnap ismét írt egy "verset", amivel újra csak letette a hűségeskűt a Fidesz és Orbán mellett. Ritka ocsmány és gyűlölködő. Ocsmány, és hányingert keltő átkozódás.
 
Azt gondolom, hogy Miskolc nem sír utánad Attila, hogy elhagytad a várost. Jobb lett volna, ha megmaradsz együtteseddel a kör közepén.
 
Sajnálom, hogy ma már a valaha kedvelt EDDA név hallattán csak egy elmebeteggyanús Pataky Attila jut az eszembe.
Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Úgy látom Pataky itt van a Kapcson, és véleményemre adott öt minuszt! 

Véleményem szerint hozzá kellene szólni!

Igaza van a Kolozsvári Szalonnának. Undoritó alak! Remélhetőleg a fidesszel együtt eltünik egyszer a szemétdombon!

Soha  nem kedveltem,  de biztosan baj nála...

Lehet, hogy én egy kivételes alak vagyok, de soha nem szerettem az EDDA-t, Patakit pedig mindíg egy unszimpatikus alaknak tartottam.

Így aztán, sem a verseit, sem pedig a zenéjét nem szeretem, nem vagyok rá kiváncsi.

Politikai értelembe pedig egy nyálas, gumicsontú embernek tartom, ennyi!

Ez a versnek nevezett valami eszembe juttatta azt a másik hasonló stílusban írt "művet" ami azokat átkozta el, akik "rossz helyre" szavaztak.