katiicabogar

Tulajdonképpen az élet szép. Ha nem az, akkor erről az emberek tehetnek.

Nyílt levél közlése Vas Népe Online módon

Három nappal ezelőtt megdöbbenéssel és meglepetéssel olvastuk a Vas Népe Online napilapban a helyi Jobbik elnökének nyilatkozatát, miszerint "„Holecz Ferenc körmendi elnök, a lista második helyezettje kitért a Fidesz és az MSZP közötti, körmendi szinten tapasztalható összefonódásokra, melyek jelzik, hogy kizárólag a Jobbik jelenthet alternatívát a Fideszes városvezetéssel szemben" Kampányszöveg ez a javából, amit meg is értek - a hazugságot azonban nem.

Mi, körmendi szocik egyemberként háborodtunk fel ezen a hazug állításon. Tudtuk, hogy ezt nem hagyhatjuk szó nélkül, hisz egyértelműen aljas valótlanság jelent meg a napilapban. Nyílt levelet írtunk a Jobbik elnökének, amit elküldtünk a cikkírónak azzal a kéréssel, hogy közöljék le. Íme a nyílt levél:

"Nyílt levél

Holecz Ferenc, a Jobbik körmendi elnökének

Tisztelt Holecz Ferenc Elnök Úr!

A Vas Népe Online napilapban 2014. augusztus 19-én megjelent,  az Önök bemutatását tartalmazó írásban olvasható a következő állítás: „Holecz Ferenc körmendi elnök, a lista második helyezettje kitért a Fidesz és az MSZP közötti, körmendi szinten tapasztalható összefonódásokra, melyek jelzik, hogy kizárólag a Jobbik jelenthet alternatívát a Fideszes városvezetéssel szemben”

A Fidesszel való összefonódásunk nem állja meg a helyét. A Jobbik által felajánlott választási szövetséget sem fogadtuk el, ami a  „független” körmendi polgármester-jelölt állítására vonatkozott.

A körmendi MSZP és a Fidesz között soha, semmilyen összefonódás nem volt, és ilyen a továbbiakban sem lesz.

Körmenden – az eddigi kampányokban – soha nem alkalmaztak a pártok egymás ellen hazugságra épülő állításokat.

Felszólítjuk, hogy állítását támassza alá konkrét tényekkel,  amelyek nem hazugságon alapuló kitalációk. Amennyiben ennek nem tud eleget tenni, úgy kérjük, hogy jelentessen meg egy helyreigazító cikket a Vas Népe Online napilapban, ahol ezt a hazugságot közreadatta.

Kérjük, hogy az önkormányzati választás kampányának és a választás tisztaságának megőrzése érdekében, a továbbiakban tartózkodjon az ilyen hazugságok terjesztésétől!

Körmend, 2014. augusztus 20

az MSZP körmendi  vezetősége"

A mai számukban az alábbi cikk jelent meg: http://vaol.hu/kormend/mszp-nincs-es-nem-is-lesz-osszefonodas-1641274

Amit írt, azt valóban tartalmazza a levelünk - de szó sincs a Jobbik elnökéhez írt kérésünkről.

A cikkíró nem járt el szabálytalanul - de etikából és pártatlanságból biztosan nem kap jeles eredményt.

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

No de Gyermekeim! Miért csodálkoztok az ujságírókon? Szerintetek van ma per pillanat baloldali újságírás? Az a pár "igazi" az nem kap lehetőséget és sajtót. A többi meg magát annak nevező vagy gerinctelenségből, vagy gyávaságból éjjel, nappal nyal. Mikor megfogalmaztam az ATV -s kedvencekkel kapcsolatban a kritikát, akkor sokan felhördültek. Pedig érdemes egy egy műsorban elhangzottakra később visszaemlékezni és elemezni és az ember rájön milyen finom techikával csiálják észrevétlenül a kormány dicsőitését és az ellenzék ekézését. Uganis kérdéseket sok féle képpen fel lehet tenni és állításoat sugallni. Meg kell nézni a "nyugati" ellenzéki ujságírók tevékenységét. Én óriási különbséget látok.

Körmend mellesleg város, ha nem, akkor Vép a világ közepe az mi?

Egyetértek Veled Katám!

Nem jó felé tartunk, az biztos, nem is értem, a zemberek hogy lehetnek ennyire vakok, hogy hihetik el a médiákból naponta ömlő "sikertörténeteket"?:(((

Ebben  az  országban  mindent  szabad, csak  becsületesen élni  nem. A  hatalom, a jobb  poziciókért bármire képesek egyes pártok. Teljesen  szétmorzolják a baloldalt, sajnos ebben  még  segítséget is  kapnak. Ez  az én  véleményem.... :(

Azért a "nagyobbacska falu" erős túlzás :) Másban igazad van :( Sajnos.

Sajnos, a Vas Népét sem mentegethetem, ugyan is a pártatlanságát már régen elvesztette, teljesen FIDESZ befolyás alatti KDMP-s napilap lett. Az első két lapja a FIDESz szócsövévé vált, így nem is lehet azon csodálkozni, hogy előfordulnak "etikátlan" dolgok!

Egyébként Körmenden nagyon erős a FIDESZ és a JOBBIK szavazótábora, ezért itt a baloldalnak semmi esélye nincs továbbra sem. Körmend, csak az elnevezésében város, egyébként csak egy nagyobbacska falú, minden tekintetben!

Igazad van Citóka!
Tényleg eszméletlen!
Remélem, a zemberek :D nem lesznek "eszméletlenek" az ikszeléskor!!! ...
És a helyén kezelik majd az ilyesféle politikai üzelmeket (is).

Várható volt, hogy dőlni fog a hülyeség, de mindennek van határa!!! :(((

Azóta már a Jobbik azt is letagadta, hogy megkerestek minket, hogy választási szövetséget ajánljanak. A Fidesz is kiadott egy közleményt, hogy semmi valóságalapja nincs a Jobbik állításának. Szóval.... :(

Eszméletlen mi folyik itt....