katiicabogar

Tulajdonképpen az élet szép. Ha nem az, akkor erről az emberek tehetnek.

Akinek van szeme, látja, hogy a magyar futball nagy jövő előtt áll

Orbán Viktor 2013. október 1.

Örülünk, Vincent?

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Tudod azt gtondolom, hogy a forgatókönyv készen áll, a zenekar hangol, csak a karmester még nem itntett a pálcájával. Viszont azt is gondolom, hogy ha 2014.ben  sikerül neki, akkor a zenekar a győzelmi himnuszt harsogni fogja - és akkor biszony megtelnek a stadionok- na nem foci meccsre menőkkel.

 azt gondolom, hogy nemigen kell ezt hangoztatni, anélkül is ilyes forgatókönyvet lehet várni. 

Szeretném nagyon hogy ne legyen igazam. 

Jaj.Ne.

Nekem is megfordult a fejemben :((( De ne nagyon hangoztassunk, még képes és tényleg megteszi :(((

Ez a gondolat még viccnek is rossz.  De imádom az okoskodókat! 

Nem tudom, a évleltlen az egy szükségszerűség és csak a bekövetkezése nem kiszámítható.

Ami meg a mondandódt illet a majdnem az nem ugyan az. Énarra céloztam, hogy a felcsúti génius azért épittet stadiont a haverokkal mert oda akarja számüzni  az "ellenségeket" - ugymint hajléktakllanok, munkanélküliek devizahitelesek stb stb- aztán már csak egy lépés és indulhat a Menet Matthausenbe- "Járkálj csak halálraitélt." 

azért céloztam rá, hogy a legutóbbi ilyen jószívű vezetőnk ugyan nem stadionokat építtetett de gettókat igen ( a stadion sem rosszabb mint agettó ebből aszempontból - by Pinochet kolléga)

Nem hiszem, hogy a hajléktalanok, meg a bedőlt devizahitelesek a munkanélküliekből kerülnek ki. Ők a kapitalizmus áldozatai - ennek a rendszernek az áldozatai és nem valamiféle pénzügyi manővernek, vagy valamilyen gaz multi cseles ármánykodásának lennének a vesztesei

 

Kedves erika1!

Milye nincs ma ennek a derk magyar focinak. Jövője nincs -akkor hogy áll nagy jövő előtt -ezt nem értem.

Vagy mondjuk foci nincs-akkor állhat nagy jövő előtt ha megtanulnak focizni.

Szóval milye nincs ennek a beteg valaminek?

Ennél  nagyobb  jövő  előtt  már  nem  is  állhatna  -.  Ugyanis  ma  :NINCS!

Akkor  csak   a "jövőben  "  bízhatunk  sportszzerető  adófizetők  .Remélem  Viktor  csak  mint  néző  lesz  tényező  .

 

Véletlenek nincsennek.  De érdekes módon, majdnem ugyan azt mondom, amit te Kedves PlalyaA,  csak én tömörítettem - nem a stadionokba.

Azt gondolom, hogy a "cimborák" igy is, úgy is jól járnak a stadionépítéssel. Ez nem lehet kérdés.

Hogy Orbán mennyire jó lelkü azt nem tudom, viszont azt igen, hogy a legutóbbi hasonlóan jólelkü vezetőnek elég sok áldozata volt. Igaz akkor nem stadionokat építtettek, hanem gettókat, de a stadion se kutya. Több funkciós ez biztos.

Pinochet kolléga bizonyította, hogy ez valós feltételezés. 

Egy stadionban nem csak focizni lehet.  És két transzport között van annyi idő,hogy az aktuális meccset is le lehet játszani. Csak sok fertőtlenítő anyag kell hozzá.

Hogy kik élnek az utcán? Szerintem azok, akik ennek a rendszernek az áldozatai. Érdekes,  hogy abban a tetvarek, elnyomó, hu de lesajnált fújabelétontomki Pártállami érában, valahogy nem kellett az utcán élni , meg a devizahitelek se nagyon dőltek be. Mééé. Biztos flancbul. Valahogy.

Most meg válság van, de azért vannak olyanok akik a válság dacára egészen kiválóan megélnek. Addig amíg egy csomóan viszont majd ezekbe a "szadionokba" kényszerülnek  vagy esetlegesen egy hosszú-hosszú társasutazásra indulhatnak - ami igen csak Last minit és ráadásul "one way" jellegű.

Vajon ez miért van? Nem tudod megmondani véletlenül? Úgy érdekelne.

Vajon mi lehet az, amit Te tudsz, Katiicabogár meg nem?  Nagyon érdekelne...

Nem hiszem, hogy Orbán Viktor ennyire jó tevő lenne, hogy a devizahiteleseket és az utcánlevőket egy új építésű stadionba  költözteti.

Én úgy  gondolom, hogy akik az utcán élik napjaikat, azok  a kilakoltatott devizahitelesek és a munknélküliek közül került ki. Ezek a stadionok, hatalmas bevételhez juttat sok "cimborát".

 

Kedves Katiicabogár!

Bocsi, de te ezt nem tudhatod. A felcsúti génius lelki szemei előtt felrémlett az ujabb "Aranycsapat"

Egyébként meg a stadionépítés az jó dolog - ha arra specializálódik, hogy a devizahiteleseket meg az életrvitelszerüen az utcán tartózkodókat valahova el kell helyezni. Máris adott a megoldás.

Látod kedves Katiicabogáe err ugye nem is gondoltál?

Hogy annak idején Franciországban a Vichy- kormány is így kezdte a zsidóüldözést, meg a politikai ellenfelek kiiktatását - az már csak hab a tortán. ( Van minta erre)

Vagy Pinochet is astadionokat használta annak idején ilyen célra. Úgy hogy nem mondhatod igazán sokoldalu felhasználási lehetősége van egy stadionnak.

Mindenesetre például a Párizsi Velodrom  ennek eklatáns példája volt. ( Bár az bicikli versenypálya volt, de az majdnem olyan mint egy stadion)

Hátha ez tetszett meg géniusunknak. 

Attól még   foci nem lesz, hogy sorra építik a  stadionokat.  Orbán Viktornak ez a legfontosabb, hogy foci legyen az országban???

Akkor sokunknak nincs szeme - Orbán Viktor szerint :(