Kataaa

Az élet rövid, de csodaszép, nehéz és izgalmas. Nemes érzés, hogy szerethetek, hogy szeretnek és becsülnek. Nem várom, de megérinti a lelkem.

Egyedül nem megy...

 

Olyan sokat hallottunk egy bizonyos számról: az elmúlt nyóc év!  Nézzük a másik oldalról.  Nyolc évig várakozott a páros – „bohóc páros” arra, hogy számukra siker koronázza a több éves aknamunkájukat. A hazugság, csalás, gáncsolás, a cinizmus netovábbja!  Micsoda gazdagságot hozott! Számukra a legfontosabb a pénz volt.  Mindegy, hogy milyen áron, csak gyarapodjon a buksza.  Bohózat, amit az ország porondján csinálnak a világ szeme láttára.  Nincs sok okunk, már a magyar ember is mosolyog a „bohóc páros” alakításán.  Ugyanakkor kínos mert a nép a szenvedője a páros produkciójának.

Aki teheti, menekül, szökik ki az országból.

Néha még a gyilkossághoz is két ember kell.

Vigyázz ember beteg ne légy – számolhatod napjaidat! Nem lesz ki, mi gyógyítson – robotolj az éhbérért – mint régen, és még adót is fizess, hogy a gazdagok nehogy éhen haljanak.

Na de egyedül nem megy, fogjunk össze hát, mert egymás nélkül semmit sem érünk! Szabadság, békés, nyugodt életre csak együtt vágyhatunk. Nem kell bosszú sem reváns csak élhetőbb Magyarország!


 

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

No, igen az adóbevétel!   Erre  nem is gondolnak, mint  másra sem. Nme lesz dolgozó, ki fizet adót?  Nagyon el kellene már küldeni őket oda, ahonnan jöttek.

Jadzia!  Megértem felháborodásod. Azt  gondolom, nem vagyunk egyedül.  A  "bohóc páros"  eszmefutásának már rengeteg álldozata van, és lesz is amíg ők  vannak hatalmon. A  sok megszorító intézkedéseiket, a saját  gaztettükről elterelő hadművelet.  Amit  elhbáztak azt ártatlan emberek megalázásával próbálják  egyenesbe hozni. Ami  szintén áldozattal jár. Meddig  még? Sokszor mondtam, álljunk fel, aki teheti menjünk , követeljük azt amit  ígértek, a jogainkat, azt  amit elvettek tőlünk. Egyedül nem megy, csak összefogva.

Arról nem is beszélve, hogy a kormányerőknek eszébe sem jut, hogy tulajdonképpen ÖNGÓLT is lőnek maguknak, mert nemcsak orvos, tanár, egyéb közszférában dolgozójuk nem lesz, hisz az UTÁNPÓTLÁS, akiket várnak majd, hogy az öregek helyébe fognak lépni, még pelyhes állúak, még el se kezdték a felsőfokú tanulmányait!
Mikor lesznek ezekből a mai középiskolásokból aktív szakképzett munkaerő?!
Na és az sem elhanyagolható, hogy adóbevétele honnét lesz az államnak, ha nem lesz dolgozó ember?!
Hiába mondják, hogy munkaviszonyt létesíthet a VOLT közalkalmazott is nyugdíjas korában, de hol, és MIT, ha a fiatalabbak sem kapnak a civilszférában munkát?...

Magánprakszist nyithat az orvos? Gondolom, igen. csak legyen fizetőképes beteg... 
Mert ha nem lesz, MIBŐL fizeti majd az adót, amivel telenyomják majd?

Ma hallottam a rádióban, hogy az idén NŐTT az elhalálozók száma. Utána néztek már, mi az oka?! :(((
 

Tökéletesen igaz . Mmenekülnek a fiatalok menekülnek  a pályakezdő  orvosok, ápolók, menekül mindenki  aki  tud  családostól megy.,(( Most újabb őrület ,orvohiány kellős közepén választani  kell nyugdíj avagy fizetés? ., Az orvostársadlom elöregedett  mert aki itthon maradt  többnyire nyugdíj melletl dolgozik és ha szegre akasztja a köpenyét és fonendoszkópját  mert nyugdíjáról,esze ágában sincs lemondani  akkor kórházak omolhatnak  össze  szakrendelők   zárhatnak be nem lesz aki  betegeket ellássa majd .((  HOvá vezet  ez?  A betegek  álljanak az egyetemisták mellé   lassan itt tarthatunk. És ne higgye senki ,hogy az orvosok   nagy jólétükben  akarnak 70  75 éves korban is dolgozni de egyrésze a hatalmas felgyülemlett tudást átadni  hasznosítani   ha egészségi állapota  engedi nem hátrány sőt előny ,másrészt olyan megalázó  bérek után olyan megalázó na nyugdíj is 

Így Katának igaza van össze kell fogni,  mert tényleg egyedül nem megy és küzdeni az újabb terhek  az újabbnál újabb megszorítások ellen ami kikényszerít  lassan  mindenkiet   az országból   miközben  27 éves vezérigazgatók  k 2milliós prénimumot markolhatnak   fel.( (

Adat:  egy 40 éve pályán lévő főrovos   átlag nyugdíja   kb 120 ezer FT!!!No comment