Kataaa

Az élet rövid, de csodaszép, nehéz és izgalmas. Nemes érzés, hogy szerethetek, hogy szeretnek és becsülnek. Nem várom, de megérinti a lelkem.

Biztos, hogy áll elnök úr?

Sokan tudjuk az egykulcsos személyi jövedelemadó nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Orbán Viktor mégis tovább szeretné csökkenteni. Nem tudom, milyen munkavédelmi és közmunka tervei vannak, de ki áll az mellet, hogy végig kell csinálni.  Magyarországnak a nagy államadóssága miatt kellett egy radikális szabadságharc által motivált fordulatot végrehajtani, a harcot pedig folytatni kell. Elég radikálisra sikeredett.  Emberek milliói éheznek. .. ( Ki ellen és miért harcol Orbán? )  Brüsszellel folyamatosan vitázik, az IMF- Fel nem tudnak vagy nem is akarnak megállapodni. Annyira biztos a dolgában – bár remegni látom, hogy a kétharmad áll, mint a cövek, és még ha gond lenne, akkor is garantált az ötven százalék. Nagyon nagy baj van, ha csak az ötven százalék áll.  Elnök úr!  Biztos ön ebben?

Biztos vagyok benne, megint hazudik. Azt mondja az oktatásról, hogy Európa legversenyképesebb rendszere lehet a magyar ágazat átalakítása után. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a világegyetemi rangsorainak első 200 helyen nincs magyar felsőoktatási intézmény.  Tessen, már elmondani miért is?

Szeptember elsejétől drágul a távolsági busz. Így akarnak rávenni bennünket, hogy többet vonatozzunk.Értem én miért, jónak is tartanám, ha nem szüntettek volna meg több vasúti vonalat.

Nem vagyok biztos abban, hogy a magasabb autóbusz felárbevezetésével megszűnik a vasút hátránya az emeltszintű szolgáltatások területén.

Előre látom az újabb intézkedések hátrányait. Kicsit úgy érzem utazó emberek egymásnak ugrasztása is lehet az egyik cél. Minél több agresszív események szülessenek.

Lehet, hogy a szolgáltatók bevételeit növeli, de a költségvetés terhei nem csökkennek, mert a többletbevételt, ha lesz, nem oda vándorol, ahová a helye van.

Elnök úr!

Megint ismétlem magam. Ön a nép ellensége.  Van, fogalma mennyi családot szakítanak szét?  Csak egy példát említek. Akinek van, munkahelye lehet, hogy lakhelyétől távol. Nem biztos, hogy naponta, hetente haza tud utazni családjához. Vagy távol élő idős szüleit nem tudja gyakran látogatni a magas utazási költségek miatt.  Ezután mi lesz? Nemtom.

Egy a lényeg ön szerint elnök úr: Áll, mint a cövek!  Biztos ebben?…

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Nagyon meglennék  ellenségeskedés nélkül, sajnos  nem vagyunk egyformák. Minden ilyen  ellenséges  szólás, nálam azt  jelenti, igazam van. :)  Igazad van kedves Citoyen, elterelés a valós problémákról. Erről nem szívesen beszélnek, mert nincs kulcsuk a megoldásra.

Mi lenne, ha egyszer nem állandóan ellenségképeket gyártanánk ??? Ugyanis attól senkinek soha nem lett jobb... Most nem ennek lenne itt az ideje, hanem a megoldáskeresésnek. Mert hogy a bosszutól nem lesz senkinek jobb... és azt hiszem csak a valós problémák elterelésére szolgál :(

2013-ban és 2014-ben 3000-3000 milliárd Ft megy el törlesztésekre és kamatokra. A büdzsé 15000 milliárdos. A nép ellensége az, aki idáig juttatta az országot.