Kataaa

Az élet rövid, de csodaszép, nehéz és izgalmas. Nemes érzés, hogy szerethetek, hogy szeretnek és becsülnek. Nem várom, de megérinti a lelkem.

Levelet hozott a postás

Szeretek levelezni. Értek már kellemes és kellemetlen meglepetések, különösen az elmúlt egy évben – kétszer is.

Örülnöm kéne, hiszen Magyarország miniszterelnökétől kaptam már nem is tudom, hány – adik levelet. Csupa „jó hír”.

Csak nem gondolja miniszterelnök úr, hogy el is hiszem, amit abban megfogalmazott? Hogyan lesz több munkahely abból, hogy járulékcsökkentést hajtanak végre? Nyolc pontban foglalja össze a munkahelyvédelmi támogatást. Nevetséges: Bruttó százezer forintig csökkentik a munkavállalói terheket. Kinek csökken ettől az intézkedéstől a kiadása?  Ha csökken is a többszörösét fizeti vissza az alapvető élelmiszer áraival, máris visszahozza az államkasszába azt, ami a csökkentés miatt kiesik. Sőt!  Többet.  Nos, akkor ki is jár jól?  

Abban sem vagyok biztos, hogy kis, közép vagy mikrovállalkozásoknak kevesebb lesz a kiadási költsége. Magyarul - adnak annak a bizonyosnak egy pofont! Így próbálnak sokakat megint becsapni, mert annak a levélnek minden sora hazugság.

Elnök úr! 

Ez már lejárt elfuserált lemez.  A levél költségeit utalta volna a rászorulóknak.

Arra nem gondolt, hogy a parlamentben kellene ezeket elmondani. Vagy esetleg egy nagygyűlést kéne összehívni, ott közölni a néppel, mit szándékozik tenni. Csak nem kitört a pánik elnök úr?

Ja, igen, ezért a döntésekért nem tapsikolnak önnek, hogy Viktor, Viktor, Viktor!

Elnök úr! Önben eluralkodott a félelem. Csak nem mindegy, hogy milliárdjait, a hatalmat félti, vagy azt a keveset, ami még megmaradt. Abban biztos vagyok, önöknek jobb lesz, ha még hisznek önnek, az emberek. Akkor lehet kicsivel jobb, ha kormányváltás lesz. De azért köszönöm, hogy megkeresett.…

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Én is  úgy  gondolom, vegyük el tőle!  Önként  nem adja át a hatalmat. Örül, hogy megszerezte, most azon mesterkedik, hogyan tartsa meg.

En mar megirtam, hogy nekem ne irogasson! Tele van vele a hocipöm! Ha nem megy neki a kormänyzäs (mert ugy tünik nem az erössege, hiäba az zemberek felhatalmazäsa), adja ät a stafetabotot mäsnak! (Szerintem egy, erre alkalmas ember a Bajnai). Vagy vegyük el töle, azt akarja a leveleivel üzenni?

Máris körül zárta   a TEK???  Nem jártam a közelmúltban arra.

  • 274
  • -232

Miért ??? Szerinted meg lehet közeliteni a parlamentet ??? Csak a turistacsoportoknak és csak a kijelölt bejáratot....

Így van, hót  ellenkezőjét  írta a levélben mint ami a valóságban ven. Csak remélni tudom, hogy  sokan nem hiszik már el a sok hazugságot.

"Tesszett  volna előbb  gondolokdni, nem kéne félni!" Eljutunk oda, hogy a Parlamentet is körül  zárják, kérdés mivel. Kordon, vagy barikád lesz.

Kedves Vazzemmaue! Biztos volt  valami fontos dolga, de nem  tárgyalás. Én másra gondolok, de rosszul sikeredett  szerintem.

 

Pont  az  ellenkezője  az  igaz  annak,  amit  a  levél  tartalmaz  .  A  zemberek   annak  dacára  szenvedték  el  a  4  százalékos  életszínvonal  esést  ,  hogy  a  kormány  kiadta  az  ukázt  senki  se kereshet  kevesebbet  ,  mint  tavaly  .

Az  infláció  elszabadult   ,  sokkal  rosszabbul  élüönk  mint  2  éve  .

Arról  már  ne  is  beszéljünk  ,  hogy  hogy  élnek  azok  akiket  szerzett  jogaiktól  fosztottak  meg  .  Nincs  munkahely  bővülés  annak  dacára  se  ,  hog y a              2 közmunkásokat   megkétszerezték  ."Na  nem  a  munkahely  lett  több  ,  hanem  1  státuszt  "  2  db  4  órással  töltet  be  a  bűvészkormány  ......

Ja  ,  és  hogy  fél  a diktátor  ,  hát  ez  a  diktátorok  sorsa  .  Féljen  csak  elnök  úr  .

 

Egyértelmü! Idén már nem először, és nem is rövid időre nem lehetett megközeliteni az utcát sem.... Cseppet sem csodálkozom rajta, hogy tart valamitől...

Kedves Kata!

Félelmét bizonyítja az is, hogy nem haknizott sem 20-án, sem az olimpikonok előtt. Ki veszi be azt a púdert, hogy fontos tárgyalásai voltak?

Na tessék!  Máris itt  a bizonyíték: Orbán fél!:)

Mai hir: lezárták - müveleti területté nyilvánitották :)))) - az ov-villa környékét... Hogy miért ??? Mert a Szolidaritás ifjusági tagozata állást ajánlott a minelnöknek : elmehetne ausztrálisai birkapásztornak... ebben nagy gyakorlata van :)))