Kataaa

Az élet rövid, de csodaszép, nehéz és izgalmas. Nemes érzés, hogy szerethetek, hogy szeretnek és becsülnek. Nem várom, de megérinti a lelkem.

Bűz van babám!

Az elmúlt  hetekben láttam egy  filmsorozat néhány  epizódját. Sajnálom, hogy  nem láttam kezdetektől. A  film  címe: A  szolgálólány meséje. Tudomásom  szerint könyvben is megjelent. Kutatom tovább, mert  érdekel. Annyit  megértettem a  néhány  részből  amit  láttam, hogy a zsarnoki megszorítás főleg  a nőket érinti. A jövő Amerikájában játszódik a film, ahol a  nők  többsége valamilyen okból meddővé  váltak. A termékeny  nőket eszközként  használják. Az  uralkodói  elit, elfogja, kisajátítja, hogy  gyermeket  szüljenek nekik. Az  egyik elfogott  nő, beleszeret egy  férfiba, akiről kiderül, hogy  az  ellenállók táborába tartozik. Tovább  nem néztem a sorozatot több okból is. Nem láttam elejétől, csak részben ismerem a  történetet.  Másrész elgondolkodtatott, hogy  nálunk  a keresztény  diktatúra is  hasonlókban  gondolkodik. Igaz még  csak a napokban látott "világosságot", de amit  kigondolnak, azt általában  meg is  teszik.  A napokban jelent meg  egy  cikk ezzel kapcsolatosan a Fidesz  egyik alelnőke akarja  több gyerekszülésre bírni a  nőket,  biztos nyugdíjukat megalapozva ezzel. Azt  gondolom, nem állítok hazugságot azzal, ha  azt  mondom, megvalósulóban a filmben történtek, és ez  nem Amerika, hanem Magyarország.

http://24.hu/tudomany/2017/11/23/magyarorszagon-most-mar-eleg-budos-van/

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Semmi  alap  nincs  amire tervezni lehetne. Nem akarnak  cselédként  szolgálni, hiszen nem ezért tanultak.  Inkább  elmenekülnek az országból, minthogy a zsarnokot  szolgálják.  A  nők viszont  valóban hátrányban vannak. Esélyegyenlőségről még  álmodni  se mernek. Ami  megvolt, azt is  leromboltták.

Mire tervezzenek a mai fiatalok ???