Kataaa

Az élet rövid, de csodaszép, nehéz és izgalmas. Nemes érzés, hogy szerethetek, hogy szeretnek és becsülnek. Nem várom, de megérinti a lelkem.

Anyák napjára

Akármi is az emberiség létrejöttének valósága az élet csodaszép.  A változás, ami az emberi testben végbe megy az egy biológiai, kémiai csoda.  A természet, ami a Földön kialakult egyszerűen fantasztikus. 

Az emberi test csodálatos ebben a gyönyörű természetben.  Amióta az ember megjelent a Földön, folyamatosan alakítja a Föld élővilágát, miközben maga is átalakul.  Különösen a nő átalakulása, amikor anyává válik, csodás valósága az életnek.  Egy emberi életet hord a szíve alatt születéséig.  Az óvó-védő szeretetteli nevelése egy élet elindítása az úton.  Támasz a bajban, szeretet ölelés az élet minden nehézségeiben, vigasz a bánatban. Mind olyan életelem, amiért kevés a köszönet

.Az évek múlnak, édesanyám add, a két kezed engedd, hogy én öleljelek most téged. Fogom két remegő kezed – csodálatos vagy… Boldog vagyok, hogy vagy nekem – ÉDESANYÁM.

 

„Anya csak Nő lehet. Ez az ő kiváltsága. Az ő hivatása. A legszebb és legnehezebb. A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. Az anyai szív titkát. Hogy miként válik egy új élet önálló emberré.”

Csitáry-Hock Tamás