Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit

Kataaa

Az élet rövid, de csodaszép, nehéz és izgalmas. Nemes érzés, hogy szerethetek, hogy szeretnek és becsülnek. Nem várom, de megérinti a lelkem.

Nesze neked rezsicsökkentés...

Többször láttam a  hírekben, ismerőseim panaszkodtak, hogy akadozik  az áramellátás. Órákra megszűnt a világítás a vízszolgáltatás.

A friss hírekben olvasom, a fővárosban Óbudán a II. kerület egy részén ma reggel 8 - 20 óráig, nem lesz melegvíz - és fűtés ellátás.  Iskolákat, óvodákat, közintézményeket, 18 ezer lakást érint a korlátozás.

Bár különböző hibákra hivatkoznak, úgy gondolom, ez a rezsicsökkentésből kiesett bevétel pótlása. 

Gondoljunk csak bele, mennyi milliókat spórolnak ezzel a szolgáltatás kimaradással.

Több okom is van ilyet feltételezni. Felháborító, hogy napjainkban elmarad a szokásos nyári karbantartás.

Hosszú volt az idei nyár, miért nem lehetett előbb elvégezni –e fontos munkát?  Gyorsan megnéztem az időjárás jelentést – szerencsére nem lesz szibériai hideg.

Egy szónak is száz a vége, megint bepaliztak bennünket…
No, ennyit a nagy rezsicsökkentésről.

http://www.atv.hu/belfold/20131216-nincs-futes-obudan/hirkereso


 

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

No, ez a realista megközelítés... Látod ez így teljesen korrekt....:0))

Az, hogy semmi sem úgy működik, ahogy kellene, ha egyáltalán működik valami... Ez bizony nem összeesküvés-elmélet... Ez realitás. Ez a mai magyar valóság... És ha jobban megvakargatjuk, hogy mitől is van igy, bizony tojik mindenki mindenre... mert ma igy van, holnap meg ki tudja hogy lesz, vagy visszamenőleg mit találnak ki. Ilyen törvénykezési háttérrel nem lehet csodálkozni semmin... Az a csoda, ha még működik valami...

És bizony én nem sajnálom őket, ha emiatt szídják... mert megtettek mindent, hogy szídhassák őket.

  • 205
  • -163

Tudod, ha összeesküvés, az bizony akkor a kormány ellen van, mert őket fogják szidni, meg Tarlóst... Mert a maygar már csak olyan, hogy akkor is a kormányt szidja, amikor tudja, hogy ehhez aztán nagy valószínűséggel semmi köze (olcsóbb nyáron karbantartani, mint télen).

Tudtommal nem egy napos szerelésről van szó, előreláthatóan egy hét... Kicsit sok ebben a hidegben... Az rendben, hogy a dolgozók nincsenek otthon napközben, tehát nem fognak fázni sem, de mit csináljanak a kisgyerekesek és az idős beteg emberek, akik otthon vannak ebben az időszakban ?

Nem összeesküvés elmélet ez... ilyen mértékű leállások nem voltak, ez teljesen új... és bizony a karbantartások sem maradtak el régen... A mostani leállás elvileg ennek a következménye ? Nem tudom... de mindenképp érdekes - enyhén szólva is :(

Nem összesküvés elmélet, folyamataosan ellenőrzik a csövek állapotát. Kicsit fura, hogy éppen mostanra dőntötték el, " megelőzik" a bajt.

Nono... Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani, anélkül is van baj elég... Ha kilyukad egy cső, akkor ki van lyukadva és mázlisták, hogy egy nap alatt (12 óra alatt) túlesnek rajta...  Ha esetleg arról szólna a hír (de nem arról szól), hogy a nyári karbantartások elmaradása miatt történik a munka, az más lenne...

Nem minősítem :(

Ki gondolta volna, hogy ilyen jó szívű kormányunk van... :(

 

Jézusom! Jó kis karácsonyi ajándék :(