Kataaa

Az élet rövid, de csodaszép, nehéz és izgalmas. Nemes érzés, hogy szerethetek, hogy szeretnek és becsülnek. Nem várom, de megérinti a lelkem.

A droidok selejtezése elkezdődött...

Régen nagyon régen a világegyetemben elkezdődött az élet, egy csodálatos élhető bolygón a Földön. Az első droidot követte több milliárd az évek folyamán.

A nagy globalizációban a globalizált vezetők nem titkolt vágya a droidok, azok közül is a gyengébbek selejtezése.  Csendben, de alattomosan és könyörtelenül. A globális  droid irtás mindenki szeme előtt játszódik, egyes fajok többsége eltűnik majd.  Folynak a kísérletek, amit már alkalmaznak is – milyen módon csökkentsék a „túlzott” szaporodást.  Csak körül kell nézni milyen eszközök állnak rendelkezésre, ami felgyorsítja a droidok irtását – finoman, játék van: a túlélés játék.  Mindenki versenyző a gyengék veszítenek, mert a vezetők így tervezik. A gyengén teljesítőkre nincs szükség a régiekre nem alkalmasak.  Miért tartsanak el olyan droidokat akik már nem vagy csak részben képesek olyan kapacítással működni, amilyet a vezetők elvárnak. Külön kegyelmet kap az, aki a vezetőnek behódol. Nem számít mennyivel lesz kevesebb droid, majd a DNS-ből újabb  droidokat hoznak létre olyanokat, aki a vezetőnek kedvez – buta, erős és irányítható.

De vajon a droidok tudnak –e védekezni az ellenük folyó egyre gyorsuló selejtezés ellen?

Mi lenne hatásos védelem?  Kerülni kellene az olyan termékeket, ami a szaporodó anyagot pusztítja.

Kinek a segítségére számíthatnak ebben a nyílt alattomos támadásban?

A droidok selejtezése elkezdődött.

Túlélni vagy elpusztulni ez itt a kérdés.

Eljött az idő, el kell dönteni, hogy megmentik az éltető hazát a bolygót, vagy engednek a megfélemlítésnek, az önkénynek. Hagyják, hogy a zsarnok uralkodjon felettük.

 


 …

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Szomorú :(

Hát ennek olyan kissé összeesküvés elmélet szaga van... Pedig nincs benne semmi összeesküvés.. Hogy a dolog világosabb legyen tessék egy iciri-picirit Marxot és Engelst olvasni... Mondjuk a globális tőkéről.. 

Amúgy nem igazán értem... Mostan kedves Kataaa lázadni kéne? És ki az a zsarnok? Mert nosza.. Csak az a bajom, hogy a zsarnok, mi magunk vagyunk... Ha jól látom a dolgokat... 

Nem a "droidok" a szörnyek, ahogy értelmezem Kata írását... hanem akik irtani igyekeznek a szerntük gyengébb egyedeket :(

Igen, allergórikus folyamat, amit  egyre jobban érzékeltetnek velünk...

Ők nem droidok, hanem szörnyek :(

Ugye ez allegórikus értelmű ? Mert igen elkezdődött... vagy most válik láthatóvá valami :(