Internet, számítógép, programok és...

Minden ami internettel és számítógéppel kapcsolatos

Ha tényleg megcsinálják ezt a laptopot, minden második ember ilyet akar majd

Néhány évvel ezelőtt mindenkit meglepett, amikor a laptopok kijelzőjét egyszer csak teljesen ki lehetett hajtani anélkül, hogy eltörnénk a gépet. A Lenovo most egy újabb hajlítható laptop tervét villantotta meg, de egészen másét, mint azt elsőre gondolnánk.

Az utóbbi évek egyik nagy kérdése, hogy mikor érkeznek majd meg a hajlítható kijelzős mobilok. Menet közben ugyan több gyártó is csinált már ilyen készüléket – a legígéretesebb elképzelés pedig a Samsungtól jött –, ezek azonban inkább csak a villantás miatt készültek, mintsem azért, hogy tényleg használható eszközök lennének. Hajlítható laptopról azonban eddig kevés szó esett, a Lenovo viszont úgy gondolta, megtöri a csendet.

A Mashable beszámolója szerint a kínai cég kedden New Yorkban húzta elő a kalapjából azt a koncepciórajzot, ami ha csak félig hasonlít majd a végeredményre, már elégedettek lehetünk vele.

A nyilvánvaló különlegessége mellett a terv további érdekessége, hogy nincs a gépen trackpad, az egeret ugyanis hangutasítással vezérelhetjük. Emellett viszont lenne hozzá egy ceruza (amit valószínűleg azért nem kell szó szeirnt érteni), amivel szintén adatokat tudunk majd bevinni

Továbbiakért a HVG oldalára...