Marika

"Egy hadsereg inváziójának ellen lehet állni, de az eszmék inváziójának lehetetlen." (Victor Hugo)

Ha nem támogatsz, legalább ne árts!

Van egy barátom, aki azt szokta mondani, "ne gondolkodj, mert az számodra veszélyes!" Most mégis megtettem. Gondolkodtam és elgondolkodtam.

A NVI-ban, a héten történtek miatt kerültem ebbe a "számomra veszélyes" állapotba. Nem tetszett, nagyon nem tetszett nagyon sok ember reagálása az eseményre.

Mikor megláttam a hústornyokat a Nyakó István mellett, előtt, után, oldalt... rendesen aggódtam a testi épségéért, viszont körülöttem jó páran azt tárgyalták, hogy mennyire málé, miért nem ezt, miért nem azt, miért nem így, miért nem úgy teszi? Igaz, egyikük sem jelentkezett, hogy akkor ők már indulnak is a NVI-hez, hogy segítsenek már annak a "málé gyereknek"
Egyiküknek sem jutott eszébe, nonszensz, hogy ökölharc árán, csihi-puhival gyakorolhassa egy ember, a törvény adta jogait. Mert kétség ne merüljön fel. Ha Nyakó agresszivítást mutatott volna - szerintem - most kórházban feküdne összetört csontokkal és feldagadt képpel.

Azt láttam az elmúlt napok - és még mai nap is - reagálásaiból, hogy na végre! Ismét van valami konkrét dolog, amivel lehet pocskondiázni, rugdalni a szocikat. Ez most rohadtul trendi.
És ha ezt a jobb oldal tenné/teszi, nem is szólok. Ez a dolguk. Azt viszont nagyon nem tudom felfogni és elfogadni, hogy akiknek az Orbán-rendszer nem felel meg, akik látják a rengeteg visszaélést, korrupciót, cinizmust, mutyi-hegyeket (mert látják, hisz olvasom tőlük számtalanszor) ők miért állnak be a sorba, a szocik gyalázására.
Lekezelnek, semminek tartják a pártunkat, úgy bírálják a ténykedésünket, hogy lövésük nincs egyáltalán, hogy mit is teszünk. Ha egy-egy nyugtató bevétele után reagálok ezekre a kommentekre, hogy nemááá, nem így van, ne csináljátok, akkor azt kapom, hogy ááááááááá, dehogy! Ő egyáltalán nem utálja a szocikat, csak fel akar ébreszteni minket!
Ébren vagyunk! Ébren vagyunk és küzdünk azért, hogy változzon meg az emberek véleménye! Azonban ez ellenszélben nagyon nehéz! Ha olyan értelmiségiek, akikre hallgatnak az emberek, minden megnyilvánulásaikból az süt, hogy szeretnék ha elpusztulnánk és a helyünket sóval hintenék be - akkor a rájuk hallgató embereket nekünk lehetetlenség meggyőzni és magunk mellé állítani.

Mit szeretnénk? Egy élhető országot. Ehhez 2018-ban a Fideszt le kell váltani.

Kedves értelmiségiek, és kedves szocikat pocskondiázók! Kérem, hogy gondoljátok át a helyzetet. Bármennyire is szeretnétek, az MSZP nem fog eltűnni, sőt! A 2018-as választáskor megkerülni sem tudjátok. Ahhoz, hogy a Fidesz menjen, az MSZP-re szükség van. Nem tudjátok 2018-ig kinyírni, bármennyire is erőlködtök. A Fidesz győzelme (ne adj isten a Jobbiké) azonban biztossá válik - ha folyamatosan azt kapjuk tőletek, hogy amit mi felépítünk, ti leromboljátok a szavaitokkal.

Meglátásom szerint nem teljesíthetetlen a kérésem. Ha már nem támogattok minket - akkor legalább ne ártsatok.

Higgyétek el, közös érdek…

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Cirkusz!

Amit ebben az ügyben a választóiroda művel - az már elképesztő :(

"Kedves értelmiségiek, és kedves szocikat pocskondiázók!"

 

Sajnos azok az értelmiségiek, minden parlamentben benn lévő pártot pocskondiáznak.

Újságírók, politológusok tuti megmondók.

 

Amennyiben elolvasom a " Bőrfejüek állták el...." blog hozzászólásait égnek áll a hajam!

Persze az MSZP-nek nem a kiművelt  f.ngfestőket kell meggyőznie, hanem a választó polgárt!

Melyik lesz nehezebb? Ez majd eldől!

Ezekre a dolgokra mondom én, hogy az ilyen támogatók bújnak az "érted haragszom nem ellened" közhely mögé, hogy indokoltan rongálhassák az mszp-ét

Választásra  sem lesz  szükség, ha  ez  így  folytatódik tovább. A  széthúzás az  egymásra mutogatás nem vezet  jó eredményre. Akik  ezt  teszik, gondolkodjanak el, mit is  akarnak....