Gépház

Ez a Kapcsolat.hu fejlesztői blogja

Publikus béta

Régóta vártuk, hogy eljöjjön az a pillanat, amikor a grafikai tervek valósággá válnak, és elkezdhetjük együtt használni az új Kapcsolat.hu -t . Sokat dolgoztunk azon, hogy publikálhassuk végre a blog szolgáltatást.

A kitűzött három mérföldkőből ez az első nyilvános funkció, a következő hetekben még sok újdonsággal fogtok találkozni, hogy könnyen megtaláljátok a legújabb, legérdekesebb, legtöbbeket foglalkoztató témákat. Kérjük, ha hibát találtok, használjátok a hibabejelentőt, vagy írjatok egy emailt a hiba leírásával, hogy mihamarabb javítani tudjuk.

Többen jelezték, hogy szeretnének a régi rendszerben tárolt tartalmaikhoz hozzájutni. Mivel ez elsősorban adatvédelmi kérdés, a Kapcsolat.hu üzemeltetője kikérte egy adatvédelmi ügyekben jártas jogász álláspontját. Az új Adatvédelmi törvény értelmében sajnos arra nincs lehetőség, hogy az archívumból kiemeljünk részeket, és azokat megküldjük nektek további használatra, viszont annak nincs akadálya, hogy a rendszeren belülre visszakerüljenek ezek a tartalmak. Arra keressük így a megoldást, hogy a blogbejegyzések és fórum témák/hozzászólások egyéni kérésre, a fejlesztés utolsó szakaszának lezárása után, a blog felületre - ahol opcionálisan zárt csatornákat is tudtok majd indítani - visszatölthetőek legyenek az archívumból.

Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Nagyon érdekel, hogy mikor lesznek elérhetők a régi rendszerben lévő blogok. Mivel tönkrement a gépem (és nem csináltam biztonsági másolatot), az összes írásom eltünt.

Nagyon kellenének a régi írásaim.

Egyelőre csak egy blogcsatornát enged követni a rendszer, pedig szeretném ezt is figyelemmel kisérni és másokét is...

Köszönöm válaszodat!

Sok sikert kivánok!

Pedig kizárólagosan technikai okai voltak.

Változatlanul nem értem, miért kellett olyan változás,amit minimum hat hónap alatt sikerül véghez vinni, előre nem látható eredménnyel.

Úgy tünik a több hónapos szünetnek,illetve korlátozott mülödésnek nem kizárolagosan technikai okai vannak.

Később fog kiderülni az eredmény, de sejtem, hogy sokan elpártoltak végleg, és akik ellen esetlegesen tartott a szünet azok itt lesznek ismét. 

Citoyen: vannak fülek, ahol még nincs bekötve a végleges tartalom, ezért visz a főoldalra. A blog irányítópulton fogod látni azokat a tartalmakat, amik bekerülnek azokba a csatornákba, akiket követsz. A friss hozzászólásokba a főoldalon ezek a kommentek egyelőre nem kerülnek be. Az utolsó lépcső a főoldali funkciók élesítése, mert nyilván ott is szeretnénk megjeleníteni a legújabb bejegyzéseket, kommenteket, stb. A követés megnyomása után tehát az irányítópultban fogod látni az új bejegyzéseit azoknak a blogoknak, amiket követsz. A Gépház blog főoldali, kiemelt blog lesz.

 

adamik_: tudod mit? Ha végeztünk, majd megszavaztatjuk az ötleted ;)

 

 

Kérdéseim:

Egyelőre bármire kattintok, a fülek mindegyike  a főoldalra visz..

A blog irányitópult mire való a blogiráson kivül ? Ha lenyitom, csak a saját csatornámat látom. Lesz ott más is ?

Irtam ide, de nem látom a főoldalon még a friss hsz-ek között sem, hogy érem el ujra ezt a posztot??? Bejelöltem a követést, de hol fogok értesülni róla, ha valami itt történik ? Látom, már nemcsak én irtam... De erről se értesitést nem kaptam a követés bejelölése után, se másképp nem látszik... Akkor mire való a követés ?

Jobb lenne, ha  gépház poszt a főoldalon lenne külön valamilyen formában, hogy könnyen elérhető legyen. Mert a moderátori bejegyzés előbb-utóbb le fog csúszni a friss hsz-ek közül... és hogy fogják/juk  megtalálni ????

Javaslatom a kapcsolat.hu megújítóinak : Ne sokat töprengjetek milyen legyen az új kapcsolat.hu. Vegyétek elő és másoljátok le a régit. Ne legyen se jobb se szebb se korszerűbb se dizájnosabb : pont olyan legyen. Az egy kiforrott bevált szisztéma volt. Jobbat úgysem tudtok csinálni. Persze ilyenkor jön a szöveg, hogy a fejlődés nem áll meg, haladni kell a korral, nem ragadhatunk le egy helyen . . . bla - bla - bla . . . . Erre csak azt tudom mondani, hogy az nem fejlődés, ha egy régi jól működő rendszer helyett bevezetünk egy új de sokkal rosszabb rendszert. Az újítás önmagában még nem fejlődés. Az a fejlődés ha az új JOBB mint a régi.

Köszönjük:) Már nagyon vártuk... én legalábbis :)) Most ismerkedek vele.

Hogy fogjuk majd látni, hogy ki milyen blogot tett fel?