Gépház

Ez a Kapcsolat.hu fejlesztői blogja

Lapozó

Mivel volt olyan blogbejegyzés, amely elérte a ezer feletti hozzászólást, nagyon lelassult az adott bejegyzések betöltési ideje. Ezentúl 50 bejegyzésenként lehet lapozni a kommentek között.

Szöveges bejegyzésbe videó beszúrása

Két módon tudtok mostantól a szöveges bejegyzésekbe videót beágyazni.

1, A szerkesztőben megjelent egy új ikon, a második sor végén, Video Filter néven. Itt beállítható a videó linkjét a Video URL mezőben, illetve a szélesség, magasság is.

2, Egy nyitó szögletes zárójel [ és egy záró szögletes zárójel ] közé beírjátok, hogy video: , a kettőspont mögé pedig a videó linkjét kell tenni. …

Közösségek

Sokan kérdeztétek az elmúlt napokban itt is, és Facebook oldalunkon is, hogy mi lesz a régi honlapon működő "közösségek" funkció sorsa. A januárban lecserélt régi rendszerben három olyan tartalomtípus volt, aminek a működését az új portálon folyamatosan egybe vontuk, hiszen mind megjelenésben, mind funkcióban nagyon hasonlóak voltak. A blog, a fórum és a közösségek mind megvalósíthatóak - vagy hamarosan azok lesznek - az új blog-szolgáltatásban.…

Újabb funkciók

Ahogyan láthatjátok az elmúlt hetekben élesítettük a Kapcsolat.hu rendszerének új, központi szolgáltatását, a blogokat. Egy olyan mikroblog felületet készítettünk számotokra, amely kiváltja a korábbi fórum-blog-közösségek hármast.

Blog Irányítópult