Szerkesztők ajánlják Orbán Viktor: meg fogunk bukni

Blajos

Gondolataim a világról, a történésekről...

"Itt élned, halnod kell".

 
A  kormány népszavazási kampánya újabb  figyelemreméltó elemmel bővült.
 
Olvastam,  szeptember 15-én, a Debrecen városi közgyűlés előterjesztést tárgyal arról, hogy az önkormányzat támogassa  a kormány népszavazási kezdeményezését. 
Nincsenek kétségeim, hogy a fideszes többségű városvezetés, a Jobbik közreműködésével megszavazza a javaslatot. Valószínűleg a kormány hűséges kiszolgálójaként még jó néhány önkormányzat követi a jó példát, tudják a dolgukat. Teszik ezt akkor, amikor lassan, de biztosan a Fidesz kormány gyakorlatilag felszámolja az önkormányzatokat, a polgármesterek többsége, település "gondnoki" feladatokat lát majd el.
 
   Véleményem egy  a sok közül, biztos  számosan gondolkodnak másképpen az országban. Egy magyar állampolgár véleménye az október 2-ai  népszavazásról. Egy állampolgáré, aki szereti a hazáját, aki büszke magyarságára. Egy állampolgáré, aki tudja, hogy a migráns -válság valós és  súlyos próbatétel Európa számára. Aki tisztában van azzal, hogy a kötelező kvóta --ha lenne ilyen-nem lehet valódi megoldás.Ugyanakkor úgy gondolja, hogy a kormány népszavazási kérdése álságos, megtévesztő, következmények nélküli, csak a Fidesz hatalmi érdekeit szolgálja.Nem old meg semmit, csak uszít, megoszt és gyűlöletet kelt.Ezért a népszavazási kampányra kidobott tízmilliárdokat sokkal fontosabb ügyekre kellene költenie a kormánynak. Talán lehetne csökkenteni a kórházi várólistákat, jutna az eltékozolt milliárdokból a gyermekéhezés megszüntetésére, iskolatejre,és még sorolhatnám.
 
 Orbán Viktor szombaton Kötcsén a sajtó munkatársainak arról beszélt, hogy " a népszavazás nem pártügy, hanem Magyarország jövőjéről van szó".Miniszterelnök úrral ellentétben úgy gondolom,  egy nemzet jövője az itt élő embereken, a kiművelt emberfőkön múlik.Ha nem tudjuk itthon tartani a tehetséges fiatalokat, ha aki teheti a "művelt" nyugaton keresi a boldogulását, ha ma gyermekek százezreinek nincs lehetősége az emberi életre, a tudás megszerzésére,  akkor az ország jövője több mint bizonytalan. Talán azon kellene együtt gondolkodnunk, -gyűlölködés helyett-,  mit tehetünk közösen azért, hogy a jövő nemzedéke  ebben a hazában találja meg számítását, ne London legyen a második legnagyobb magyar város.
 
Úgy hiszem , hogy itt Debrecenben is lenne helye a kampány támogatására költött millióknak , gondolok többek között az elesettek, a szegények támogatására,az esélyegyenlőtlenségek felszámolására. De észérveknek , másképpen gondolkodásnak a NER-ben nincs helye.Pedig közös a hazánk, közös a sorsunk, talán mindannyian valljuk
 
"itt élned, halnod kell" .…
Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges

Igazad van! Azonban , nem tudtam szó nélkül megállni ezt a beírást, amely minden bizonnyal egy prokátortól származik! Még az email címét is megadja, hát ha valaki is felveszi Vele a kapcsolatot!

Abban az olvasószerkesztőnek igaza van, hogy minden társunk agybaja agyba!

 

De ebben az esetben Neked adok igazat!

Bár!

Azt is látom, hogy menyire erős az összevissza beszéd.Nem tudom, hogy a hivatalos kormányzati kampány keltette gyűlölettel mit kezdünk a népszavazás után.

Tegnap Orbán megint komenistázott egyet, és a nihilistákat (mint a pirézéket) is emlegette.

Az ellenfeleink száma gyarapodik, most már megint fiktivek is beléptek a sorba! Így aztán  annak esünk neki majd, akiről éppen azt gondoljuk , hogy valamelyik gyülöletszindrománknak megfelel.

Vagy nemzetvédelem, vagy fajvédelem, vagy Európavédelem, Vagy tök mindegy!

Lényeg , hogy féljünk!

http://www.atv.hu/videok/video-20160914-vago-istvan-es-herenyi-karoly

Tisztelt Plessat!

Kérlek, ne személyeskedj!

És mindenki vigyen magával még egy kutyát (is)! :DDD
Fehéret, feketét, tarkát,
Meg ne fogd a tehén farkát! ;o)

No jó, a bikáét megfoghatod!
AZT sose késő, Juliska drága!...
Legfeljebb fellöknek a tehenek...
 

Rossz helyen agitálsz, nem vetted észre még? Ha magánvéleményed van, akkor azt tartsd meg magadnak, én és gondolom, a társaim sem kiváncsiak rá. Vagy, fizetett bérenc vagy? Ez esetben is rossz helyen kopogtatsz!

Egyébként, ha már felhoztad a sok butaságodból az egyiket, nevezetesen, hogy az EU hagyjon békében bennünket, hát itt közlöm Veled, hogy az EU békén hagy! De nem hagyja az EU-t békén ahozzád hasonlók, akik gyűlöletet, békétlenséget szítanak, támadják azt az EU-t, amelyik pénzén vegetálunk, amely támogatása nélkül sehol nem tartanánk! Azt azonban látni, hogy jó tanuló vagy, az agyadat sikeresen átmosták. Legyél erre büszke, azonban ostobaságaidtól kimélj beg bennünket!

ÉN MÁR NEM TUDOM KINEK HIGGYEK! DE NAGY BAJ VAN AZ TUTI. 

HOGY EZ KINEK LESZ JÓ NEM ÉRDEKELL CSAK A KIS ORSZÁGUNKAT HAGYJA MÁR BÉKÉN AZ UNIÓ!

A MAGYAR NÉP EDDIG IS MEGÉLT ÉS HA NEM LESZ UNIÓ AKKOR IS MEG FOG ÉLNI!

MAGYAROK MOST MENNYETEK SZAVAZNI NEHOGY KÉSŐ LEGYEN!