A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Egy 22 éves lány hihetetlen bejegyzést tett közzé a Fidesz győzelme után – meghökkentünk

via Ellenszél

2018. április 10. 14:16 | 1 hozzászólás

Tényleg olyan országot akarunk, ahol egy kávéfőző álom?

22 éves vagyok.
A húgom 14 évesen már megmondta, hogy elmegy innen. Ennek 5 éve. Jövőhéten Skóciába megy megnézni az iskolát, ahova kapott ajánlatot. Szeretnénk támogatni ebben, de a szívünk szakad bele, hogy elmegy.

22 éves vagyok.
Anyukám óvónő, méghozzá kiváló. Egyedül nevelt fel minket. Rohadt keveset keres, de ebbe beletartozik a családi pótlék. Aki nem tapasztalta, fogalma nincsen, hogy az egyik legkeményebb munkával keres ennyit. Májustól csökken a fizetése 13.000 forinttal, mert a húgom is leérettségizik. Elveszti a családi pótlékot.
Mikor azt kell mondania a nagyobbik lányának, hogy májustól nem tudja támogatni őt, emiatt a potom 13.000 forint kiesés miatt, mert ő is csak tengődik, mindig látom rajta, hogy kicsit összetörik a szíve.

22 éves vagyok.
Két hónap, és megkapom a diplomámat. Óvó néni leszek én is. Az állam, (HA kaptam) 8000-el támogatta a tanulásomat/félév. 8000 forinttal. Ha minden jegyem kitűnő lett volna, 20.000 forint a maximum, amit kaphattam volna. Sok külföldi barátom van, akiknek, mikor ezt elmondom, ráfagy a mosoly a képükre. Sajnos nem hiszik el. Igazából én sem.

Tovább...


A cikk eredetije: Egy 22 éves lány hihetetlen bejegyzést tett közzé a Fidesz győzelme után – meghökkentünk


Hozzászólások


Cleaner
4 hónapja

Miért hagyják el a fiatalok az országot?  Találtam két hozzászólást ebben a témában (2017. december 27.)

http://kapcsolat.hu/cikkek/jon-parlamenti-valasztas-12-ezres-extra-bonus...

A fiatal épphogy nem fütyül az egészre, hanem saját jólfelfogott érdekében elmegy abból a korrupt, tolvaj, közpénzherdáló maffia territóriumból. ( majdnem azt írtam, hogy országból ) A gengszterváltás óta eltelt 28 év alatt volt 7 parlamenti választás. A magyar választók minden esetben korrupt, tolvaj, közpénzherdáló társaságokra bízták a territórium vezetését. Nagyon úgy néz ki, hogy ez 2018-ban sem lesz másképp.

Milyen jövő vár egy 18-30 éves fiatalra ott, ahol a lakosság döntő többsége agyilag képtelen felfogni, hogy a korrupció megfojtja az országot, kilátástalanná teszi a fiatalok jövőjét? Szemrebbenés nélkül büszkén szavaznak olyanokra, akik többszörösen bizonyították mekkora tolvajok.

*

Látom semmiképp nem akarod megérteni amit írtam. Amennyire vissza tudok emlékezni, magyarországon a vezetők mindig lopták a közpénzt-közvagyont. Az orosz megszállás idejében csak az mszmp volt korrupt és lopott, a megszállás után pedig minden párt aki a közpénzek és a közhatalom közelébe került. Kilátás sincs arra, hogy jövőben ez ne így legyen, mert a magyar választók imádják a korrupt közpénztolvajokat. Akárhányszor képesek közpénztolvajokra bízni az ország vezetését. Önként és dalolva. Na ezért megy el az életrevaló fiatalok többsége külföldre és ezért nem jönnek vissza. A magyar választók miatt.

A választókat ugyanis nem lehet leváltani.

Ui.: Te hányszor szavaztál olyanokra akikről tudtad, hogy korruptak és lopják a közpénzt?