A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Rendőrök keresték fel a CEU-s tüntetés szervezőjét

via Index

2017. április 6. 10:43 | 1 hozzászólás

Rendőr kereste fel a keddi CEU melletti tüntetés egyik külföldi résztvevőjét, és egy magyar szervező lakásánál is feltűnt egy egyenruhás a demonstráció napján. Az esetről röviden a Magyar Nemzet írt, az Indexnek sikerült elérni mindkét érintetettet.

A CEU-n tanuló, nem EU-s országból érkezett külföldi diák részt vett a vasárnapi CEU melletti tüntetésen, az első sorban ment. Több képen is látszik a demonstráción készült fényképeken. Az Index információi szerint a lány V. kerületi lakásába a tüntetés másnapján, hétfőn éjjel 23:20 körül csöngetett be egy egyenruhás rendőr.

A lány az esetről azt írta: nem tudja, hogyan jutott be a rendőr a házba, mert a főbejárat mindig zárva van. Amikor a rendőr csengetett a lány lakásán, ő csak az ajtón lévő ablakot nyitotta ki, miközben hallotta, hogy a rendőr adóvevőn beszél valakivel.

A rendőr magyarul az útlevelét kérte. A lány az ablakon akarta kiadni a dokumentumait, de azt a rendőr nem vette át. A magyarul nem beszélő lány ebből azt vette ki, hogy ki kell nyitnia az ajtót, így beengedte a rendőrt a lakás előterébe. Itt átadta neki útlevelét és tartózkodási engedélyét.

Tovább...


A cikk eredetije: Rendőrök keresték fel a CEU-s tüntetés szervezőjét


Hozzászólások

kirschner képe

kirschner
1 éve

 " . . . Rendőrök keresték fel a CEU-s tüntetés szervezőjét . .  "  . . pedig a szemét is kilőhették volna.