A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Viharos körülmények között hagyta ott pártját a DK ikonikus alakja

via Fénysebesség

2017. február 21. 10:28 | 1 hozzászólás

Józsi bácsit mindenki ismerte, aki részt vett már ellenzéki tüntetésen. Takács József László aki talán a „gyurcsánytáblás bácsiként” vált ismerté az ellenzéki oldalon és Gyurcsány Ferenc legfanatikusabb támogatójaként, most otthagyta pártját.

Mint bucsúlevelében fogalmaz: „Én mindig tiszteltem Önt, de rá kellett jönnöm, hogy ma már nem az az ember aki volt. Össze-vissza beszél, rágalmaz embereket, ezért nem akar Önnel senki a liberális baloldalról együtt dolgozni.”

„A magyar demokráciának és a liberális baloldalnak akkor tesz jót, ha visszavonul a politikai életből. Ön megosztó személyiség, amelyet már a demokratikus ellenzéki pártok nem tudnak elviselni.”

Ismeretes, hogy több vád is felvetődött a DK-vezérével szemben, hogy talán nem is Orbán Viktor legyőzése a célja. A DK egyik budapesti kerületi vezetője arról tájékoztatott minket, hogy egyre nagyobb a feszültség a pártba.

Forrásunk elmondta, egyre többeknek nem tetszik az a fajta kurucinfót idéző stílus, amely a párt internetes felületein megjelent. Többen fogalmaznak meg kritikákat a DK internetes véleményvezéreinek karaktergyilkos megnyílvánulásával szemben.

“Hogy lehet úgy kormányt váltani, de mondjuk csak egy közös bográcsot akár felállítani, hogy közben minden undokságot elmondunk remélt szövetségeseinkről. A Szocialisták legalább korrektek és nyíltan mondják ki ha valami nem tetszik nekik, mi meg szégyen szemre sunnyogunk, a sajtóban adjuk a szépet közben az interneten feltüzelt kommentelőinkre bízzuk a többit.”

Tovább...


A cikk eredetije: Viharos körülmények között hagyta ott pártját a DK ikonikus alakja


Hozzászólások

kirschner képe

kirschner
1 éve

Józsi bácsi kicsit lassan vette észre amit (azóta klasszikussá vált ) "adamik_" már négy éve megírt :

" . . . Gyurcsány Ferenc egy áldás a fidesznek. Neki köszönhetik a 2/3-ot. Annyira okos, hogy az mszp-n belül (de talán azon kívül sem) nincs hozzá hasonlítható. Liberális és összeférhetetlen. Ez így együtt egy nagyon rossz kombináció. Totál le tudja amortizálni saját pártját. A parlamenti demokráciák történetében nem sok ilyen mértékű vereségről tudok, amibe Gy.F. vitte az mszp-t 2010-ben , hogy az ellenzék magasan 2/3-al lenyomja az addig kormányzó pártot. A jobbik 17%-a már csak hab a tortán. És személyes varázsával, brilliáns itelligenciájával kívülről is hatékonyan bomlasztja az mszp-t. Mint mondtam az elején , Gyurcsány Ferenc egy áldás a fidesznek. Ha nem lenne ki kellene találni. . . "

http://kapcsolat.hu/blog/pupublogja/6861-politikusok-allamferfi