A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

vélemény

Tamás Ervin: Lélekláda

Azt kapjuk, amit megérdemlünk. Olyan az ország is, amilyennek építjük. Olyan a vezérünk, a pártjaink, a mező, amelyet parlagfű ver fel, a repülőtéri tranzitváró, amelynek foteljein hosszan fölhasadt a szövet. A magyar társadalom is olyan médiát kap, amilyet megérdemel. Sorolhatók az ebből a determináltnak tűnő keretből kilógó, száműzött vagy csak csendben magukba forduló egyének, akik bizonyos számú csörte után lógó orral látják be, hogy környezetüknek esze ágában sincs megváltani, átformálni a hazát.

3 hónapja | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Remény Magyarországnak

Ezt a kormányt nemcsak azért kell leváltani, mert kizárólag saját hatalmát erősíti az emberek jogi, fizikai és anyagi biztonsága helyett, hanem azért is, mert az állandó háborúskodás egy tévút, amelynek a végén kívül találjuk magunkat az Európai Unión, valahol a közép-ázsiai elnyomó diktatúrák között.

1 éve | 0 hozzászólás | via Népszava Online

"Orbán Viktor ismét túllépte a határokat"

Miként idehaza, úgy az Európai Parlamentben is kiverte a biztosítékot a magyar kormány legújabb nemzeti konzultációs kérdőíve. A Brüsszel- és idegen-ellenes kampány miatt a liberális frakció vizsgálatot sürget - és még nem is hallottak Orbán ötletéről, a halálbüntetés visszaállításáról

3 éve | 0 hozzászólás | via Stop

K.Úr Ír blog Szele Tamás: Eszmék inflációja

Ha azt kérdezzük, miképpen változatja meg a világháló az életünket, Clay Shirky amerikai professzor szerint az egyetlen helyes válasz az, hogy a lehető legnagyobb mértékben, de a részletekről még korai volna beszélni. Az azonban biztosnak látszik, hogy hatalmas társadalmi átalakulás várható az internetnek köszönhetően, melynek jellegét – ezt már én teszem hozzá – nem is sejtjük.

3 éve | 0 hozzászólás

Mindenről? Mindig? Miért? Pakk

Kapunk tehát egy csomagot, amit gondolom a mi pénzünkön állítanak elő, ami két fakkból fog állni. Az elmúlnyócév ugyanis már két részre szakadt. Van az elmúlthatév, ami fújmocskos, és van az elmúltkétév, ami fényességescsillogó. Ez nem fog beleférni egy levélbe, főleg a "CÖF, a CET, mögöttük a Békemenet többszázezer fős tömegével" .

5 éve | 0 hozzászólás

Oldalak