A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

vélemény

Remény Magyarországnak

Ezt a kormányt nemcsak azért kell leváltani, mert kizárólag saját hatalmát erősíti az emberek jogi, fizikai és anyagi biztonsága helyett, hanem azért is, mert az állandó háborúskodás egy tévút, amelynek a végén kívül találjuk magunkat az Európai Unión, valahol a közép-ázsiai elnyomó diktatúrák között.

6 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

"Orbán Viktor ismét túllépte a határokat"

Miként idehaza, úgy az Európai Parlamentben is kiverte a biztosítékot a magyar kormány legújabb nemzeti konzultációs kérdőíve. A Brüsszel- és idegen-ellenes kampány miatt a liberális frakció vizsgálatot sürget - és még nem is hallottak Orbán ötletéről, a halálbüntetés visszaállításáról

2 éve | 0 hozzászólás | via Stop

K.Úr Ír blog Szele Tamás: Eszmék inflációja

Ha azt kérdezzük, miképpen változatja meg a világháló az életünket, Clay Shirky amerikai professzor szerint az egyetlen helyes válasz az, hogy a lehető legnagyobb mértékben, de a részletekről még korai volna beszélni. Az azonban biztosnak látszik, hogy hatalmas társadalmi átalakulás várható az internetnek köszönhetően, melynek jellegét – ezt már én teszem hozzá – nem is sejtjük.

2 éve | 0 hozzászólás

Mindenről? Mindig? Miért? Pakk

Kapunk tehát egy csomagot, amit gondolom a mi pénzünkön állítanak elő, ami két fakkból fog állni. Az elmúlnyócév ugyanis már két részre szakadt. Van az elmúlthatév, ami fújmocskos, és van az elmúltkétév, ami fényességescsillogó. Ez nem fog beleférni egy levélbe, főleg a "CÖF, a CET, mögöttük a Békemenet többszázezer fős tömegével" .

5 éve | 0 hozzászólás

PuPu blogja Agylágyulás

Akit Isten el akar veszíteni, annak előbb eszét veszi, tartják a bölcsek. Ha ez igaz – márpedig a népi bölcsességek igazságában felelőtlenség lenne kételkedni, akkor mostanában sokat kellene imádkoznia az Úrhoz, hogy adjon neki kegyelmet, mert ha így folytatja, akkor nemigen húzza sokáig.

5 éve | 1 hozzászólás