A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

választás 2018

Molnár Gyula az ATV Egyenes Beszéd műsorában...

"...a 96 százalék azt mutatja, - és az én szándékom, az én politikai mozgásom az elmúlt fél évben is erről szól, - hogy egy nagyon komoly lehetőség és esély Botka László jelölése, továbbra is megfogalmazom zárójelben, hogy ez egy ajánlat, a szocialista választotta, de azért mégis csak ajánlat mindenki más számára is, és most kezdődik az igazi feladat, a 106 helyen találjuk meg az egy kihívót..."

3 hete | 0 hozzászólás | via ATV Egyenes Beszéd

Remény Magyarországnak

Ezt a kormányt nemcsak azért kell leváltani, mert kizárólag saját hatalmát erősíti az emberek jogi, fizikai és anyagi biztonsága helyett, hanem azért is, mert az állandó háborúskodás egy tévút, amelynek a végén kívül találjuk magunkat az Európai Unión, valahol a közép-ázsiai elnyomó diktatúrák között.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Lendvai Ildikó az ATV Egyenes Beszéd műsorában...

...Egyetértek azzal a gondolatával, hogy az első tíz helyre nem feltétlenül a szokványos párthierarchia szerint kell az embereket listára tenni, hanem jelezni kell, hogy milyen kormányt akarunk. Ezek - szerintem - lehetnek, és legyenek is a szakmai műhelyekből tekintélyes és okos szakemberek, akikre mindenki szívesen bízná egy-egy szakterület irányítását.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via ATV Egyenes Beszéd

Egyenlítő blog Egyenlítő blog? A győzelem előtt

A 2018-as választásnak csak úgy futhat neki az MSZP, ha saját, valóban baloldali gazdaságpolitikai elképzelésekkel rendelkezik. Amely képes kezelni a fenntarthatóság kérdését, miközben olyan, hagyományosan baloldali értékek védelmében fogalmazódik meg, mint a társadalmi szolidaritás, az igazságosság és az esélyegyenlőség.

3 éve | 0 hozzászólás