Szerkesztők ajánlják Az agyhalál jelei
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

választás 2018

Kettős Mérce blog Úgy végzik ki Botkát, mint Bajnait

Egyik jelöltet sem kell szeretni, de azt érdemes látni, hogy ha a Fidesz talál magának társakat a balliberális oldalon, az éppen aktuálisan legesélyesebb miniszterelnök-jelölt kivégzésére, akkor nemhogy soha nem lesz baloldali vagy liberális irányultságú kormányváltás, hanem a végén nem lesz baloldali-liberális oldal sem.

3 hete | 0 hozzászólás

Távol tartják a külföldön dolgozó magyarokat a jövő évi szavazástól?

Miközben már csaknem 300 ezer külhoni magyar szerepel a választási névjegyzékben, és regisztrációjuk a választás előtti 15. napig folyamatos, a külföldön dolgozó – azaz magyarországi lakcímmel rendelkező, de a szavazás napján nem Magyarországon lévő – magyarok regisztrációja legkorábban január 8-án kezdődhet meg. Sőt az sem kizárt, hogy ez utóbbi csoport tagjainak akár március közepéig kell várniuk, hogy bekerüljenek a számukra választási részvételt lehetővé tévő külképviseleti névjegyzékbe – írja a Magyar Nemzet.

1 hónapja | 3 hozzászólás | via Gépnarancs

Philippinél találkoznak – Egymást kizáró stratégiák az ellenzéki oldalon

Háromnegyed évvel a választások előtt a legjobb esetben is stagnál a pártot választani tudó állampolgárok száma. A demokrata ellenzéki pártok támogatottsága a legutóbbi közvélemény-kutatások alapján a nyár elején egy helyben áll vagy csökken. A kis pártok szinte a mérhetetlenségig olvadtak, a magyar politika beteg embere, az MSZP belső harcokkal küzd annak ellenére is, hogy kongresszusa csupán egy hónappal ezelőtt választott miniszterelnök-jelöltet, 96 százalékos többséggel. Gyurcsány Ferenc ezenközben arra alapozza saját pártja és az ellenzék választási esélyeit, hogy a Fidesznek legfeljebb 35 százalékot saccol 2018-ra, saját pártjának viszont a most mért számok kétszeresét jósolja.

3 hónapja | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Molnár Gyula az ATV Egyenes Beszéd műsorában...

"...a 96 százalék azt mutatja, - és az én szándékom, az én politikai mozgásom az elmúlt fél évben is erről szól, - hogy egy nagyon komoly lehetőség és esély Botka László jelölése, továbbra is megfogalmazom zárójelben, hogy ez egy ajánlat, a szocialista választotta, de azért mégis csak ajánlat mindenki más számára is, és most kezdődik az igazi feladat, a 106 helyen találjuk meg az egy kihívót..."

4 hónapja | 0 hozzászólás | via ATV Egyenes Beszéd

Oldalak