A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

uniós támogatás

Szanyi Tibor: hol vannak az Uniótól kapott milliók?

A NER Magyarországában sok gyermek és felnőtt számára az éhezés jelenti a mindennapi valóságot. A 4 millió létminimum alatt élő magyar között vannak olyanok, akik időszakosan éheznek, vannak akik bár hozzáférnek ételhez, minőségi táplálékhoz viszont egyáltalán nem, és vannak folyamatosan, a szó szoros értelmében éhező emberek - írja Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő közleményében.

1 éve | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Akkora szabálytalanságot követtünk el, hogy a teljes uniós támogatást visszakéri Brüsszel

Az uniós pénzek pályáztatásának és szétosztásának informatikai rendszerére kapott 18 milliárd forint visszafizetését helyezheti kilátásba az EU: Brüsszelben durva hibákat találtak a magyar projektnél. Külön kínossá teszi a történetet, hogy ezt a rendszert azóta a kormány kidobta az ablakon, és egy másikat fejlesztett ki. Pár éve a magyar állam kivásárlással szerezte meg az informatikai szoftvert kidolgozó céget. A vállalkozás egyik tulajdonosa a szerződéskötés utáni napokban meghalt.

1 éve | 0 hozzászólás | via 24 HU

Uniós pénzből fejleszt a játékkereskedő

A Regio Kft. elektronikus árkijelző rendszert fejleszt összesen több mint 330 millió forintból, a játékkereskedelmi cég a projekthez 162 millió forint támogatást nyert az Új Széchenyi terv vállalati innovációt célzó pályázatán - adta hírül a cég.

4 éve | 0 hozzászólás | via Napi.hu