A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ujhelyi István

Az NVI asszisztál a kormány választási machinációjához

A Nemzeti Választási Iroda függetlenségének maradék látszata és hitelességének utolsó morzsája is akkor tűnt el végleg, amikor vezetőik gerincroppanás nélkül végigasszisztálták, ahogy Fidesz-közeli kopasz kidobóemberek megakadályozták az MSZP népszavazási kérdésének leadását. Az a pillanat kétségkívül Magyarország újkori történelmének egyik legszomorúbb és a jelenlegi kormányzat teljes fékevesztettségét megmutató pillanata volt.

4 hete | 0 hozzászólás | via mszp.hu

Dr. Ujhelyi István: Ideje felébredni!

Radikális Európai Demokraták (RED) néven új mozgalmat indított Ujhelyi István európai parlamenti képviselő – erről a politikus számolt be közösségi oldalán. Mint mondta: nem egy új, a jövő évi országgyűlési választáson induló pártot, hanem egy európai ügyekkel foglalkozó mozgalmat indít, amely egyszerre utasítja el a jelenlegi magyar kormány Európa- és Unió-ellenes politikáját, illetve áll ki az EU működésének mielőbbi, átfogó reformja mellett.

4 hónapja | 0 hozzászólás | via Radikális Európai Demokraták

Ujhelyi: zsák a foltját?

Geert Wilders, a szélsőséges-populista és EU-ellenes holland politikus személyes üzenetben hívta meg Orbán Viktort és a Fideszt, hogy lépjenek ki a Néppártból és csatlakozzanak a radikális frakciójukhoz az EP-ben. Zsák a foltját? - osztotta meg a Facebook-on Ujhelyi István szocialista európai parlamenti (EP-) Wilders Twitter-bejegyzését.

11 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Oldalak