A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ujhelyi

A fideszes elit helyett az embereknek adjuk az EU pénzeket!

„Magyarország nemzeti érdeke az is, hogy azokat az uniós forrásokat, amiket kapunk, egyrészt ne lopják el, másrészt pedig értelmes dolgokra fordítsuk. Április 8-a után mindent meg fogunk tenni azért, hogy a fideszes haverok helyett valóban a magyar emberek érdekét szolgáló forrásfelhasználás történjen meg. Ezért április 8-a után (…) azonnal fel fogjuk függeszteni az európai uniós kifizetéseket, és minden elnyert pályázatot újra fogunk gondolni azon a nagyon egyszerű logikán, hogy valóban a magyar emberek érdekét szolgáló fejlesztésekre mennek-e. Elég volt Magyarországon a kisvasutakból. Elég volt a térkövezésekből, a szökőkutakból, a látványberuházásokból, a ló-wellnessből. Elég volt abból, hogy vállalkozásfejlesztés kapcsán csak a fideszes haverokhoz jutnak el ezek a pénzek!” – mondta Karácsony Gergely Ujhelyi Istvánnal tartott sajtótájákoztatóján.

2 hónapja | 0 hozzászólás | via mszp.hu

Ujhelyi István az ATV Egyenes Beszéd műsorában...

A többi uniós tagállamban minden közintézményen állandó jelleggel kint van a nemzeti lobogó mellett az uniós zászló, hiszen ez a közös szimbólumunk, - nekünk az lenne az ideális helyzet, és én azért dolgozom, hogy mi magyarok együtt meg tudjunk fogni egy nemzeti színű zászlónkat és odahelyezhessük mellé az európai uniós zászlót.

1 éve | 0 hozzászólás | via ATV Egyenes Beszéd

A CEU rektora: Egy pisztolyt szorítanak a fejünkhöz

Ujhelyi István MSZP-s Európa Parlamenti képviselő Facebook-oldalán lehetett élőben nyomon követni a ma, az EP-ben megrendezett CEU-konferenciát. Michael Ignatieff a CEU rektora az egyetem jövőjéről és a magyarországi helyzetről, a törvényről és szabad oktatásról beszélt a legnagyobb frakciók képviselőivel, vezetőivel.

1 éve | 0 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Ténytár blog Búcsú, vagy csak mosolyszünet?

Április 29-én hallgatja meg az Európai Néppárt Orbán Viktort az utóbbi időszak eseményeivel kapcsolatban. A közvélemény azt latolgatja, hogy kizárják-e Orbánékat a Néppártból, vagy még ez előtt a saját lábukon távoznak.

1 éve | 0 hozzászólás

Oldalak