A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ujhelyi

A CEU rektora: Egy pisztolyt szorítanak a fejünkhöz

Ujhelyi István MSZP-s Európa Parlamenti képviselő Facebook-oldalán lehetett élőben nyomon követni a ma, az EP-ben megrendezett CEU-konferenciát. Michael Ignatieff a CEU rektora az egyetem jövőjéről és a magyarországi helyzetről, a törvényről és szabad oktatásról beszélt a legnagyobb frakciók képviselőivel, vezetőivel.

1 órája | 0 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Ténytár blog Búcsú, vagy csak mosolyszünet?

Április 29-én hallgatja meg az Európai Néppárt Orbán Viktort az utóbbi időszak eseményeivel kapcsolatban. A közvélemény azt latolgatja, hogy kizárják-e Orbánékat a Néppártból, vagy még ez előtt a saját lábukon távoznak.

3 napja | 0 hozzászólás

Orbán az MSZP-től "nyúlta le" ötletét

Európa politikai vezetése megbukott, az európai álom már csak Magyarországon él, az európai biztonság helyreállításához pedig alapvető változásokra van szükség - jelentette ki Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn, a 27. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen tartott előadásában, amelyben a kormányfő azt is kijelentette, hogy Magyarország számára a "derék" Donald Trump az ideális amerikai elnökjelölt. Az orbáni előadásban sok, itthonra szánt újdonság nem volt, sokkal inkább a visegrádi négyeknek üzenhetett, s a kétsebességes Európában jelölte ki a helyét.

9 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Matolcsy György újabb titkai

Üzleti titokra hivatkozva nem válaszolt az MNB elnöke a jegybank nemzetközi irodáira vonatkozó kérdésekre, ezért újra felteszik azokat Matolcsy Györgynek - jelentette be Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője brüsszeli sajtótájékoztatóján.

1 éve | 0 hozzászólás | via mszp.hu

Oldalak