Szerkesztők ajánlják Május 8-án lezárják a Kossuth teret
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Trump

Ténytár blog Ideje kimondani: az Egyesült Államok vezetője egy idióta

Kevés megcáfolhatatlanabb dolog van a világon, mint a globális felmelegedés. Az Egyesült Államok elnökének viszont sikerült olyan mélyre süllyednie, hogy bejelentette az USA kilépését a nagy nehezen tető alá hozott párizsi egyezményből. Donald Trump már megválasztása előtt sem rejtette véka alá, hogy ellenzi a párizsi klímaegyezményt, a globális felmelegedést pedig egy olyan összeesküvéselméletnek tartja, amelyet Kína talált ki, hogy megtorpedózza az Egyesült Államok iparát.

10 hónapja | 0 hozzászólás

Kósa: ha Trump a CEU mögé áll, az más

Ez a törvény azt mondja, hogy a Magyarországon lévő egyetemeken tartsák be a magyar szabályokat - fogalmazott Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Akik tüntettek, azok nem buta emberek, de semmi relevanciája nem volt a megmozdulásuknak.

1 éve | 0 hozzászólás | via Népszava Online

A magyar médiát nem érdekelte, hogy Turmp-rajongó szélsőséges gyilkolt muszlimokat Kanadában

Magyar idő szerint hétfő hajnalban egy kanadai, québeci mecsetben egy férfi terrormerényletet követett el: imádkozó muszlimokra lőtt, hatnak közülük elvette az életét, tizenkilencet megsebesített. A férfiről már tudjuk, hogy az Alt Right mozgalom tagja volt, szélsőjobboldali Trump-hívő, aki az internetes trollkodásból lépett át a tettlegesség mezejére.

1 éve | 0 hozzászólás | via Kettős Mérce

Donald Trump máris kirúgta a legfőbb ügyészt

Donald Trump amerikai elnök máris kirúgta az ideiglenes legfőbb ügyészt, mert Sally Yates szerint a bevándorlásellenes elnöki rendelet törvénytelen, ezért felkérte az ügyészeket, ne védjék a rendeletet a bíróságokon. Trump árulásnak nevezte a lépést – olvasható a GQ cikkében.

1 éve | 1 hozzászólás | via Propeller

Oldalak