A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Szijjártó

Kettős Mérce blog Amikor Putyinék alázták 56-ot, akkor nem volt olyan hangos a kormány, mint most, amikor a hollandokkal lehet balhézni

Péntek óta azon pörög a magyar közvélemény nagy része, hogy Hollandia nagykövete távozó interjújában korruptnak nevezte a magyar kormányt, és kommunikációját a terroristák logikájához hasonlította. A kormány visszahívta a magyar nagykövetet, és kijelentette, hogy bocsánatkérést vár el Hollandiától.

3 hónapja | 0 hozzászólás

Elvtársak Moszkvában - Szijjártó Péter Szergej Lavrovnak örül - Fotó

A keményen dolgozó, ifjú magyar külügyminiszter a minap (június 30-án) még a magyar-török csúcs keretében mondott beszédet egy ankarai üzleti fórumon, ( alsó kép) és kedden már Moszkvában kapta lencsevégre az MTI/KKM fotósa (Szabó Árpád) amint boldogan kezezik a magyar kormány nagy megbonthatatlan baráti országa külügyminiszterével, Szergej Lavrovval.

5 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Szijjártó szerint Hitler is rendben lenne?

Szerinte Horthy azért nem gáz, mert a kormányzó tevékenységéhez pozitív és kiemelkedően negatív időszakok is tartoznak. Így még Hitler is felmenthető lenne. Elvégre kétségtelenül voltak olyan időszakok, amikor Németország túlélt egy válságot, amikor virágzott a német gazdaság. Azt az utolsó hat évet, meg felejtsük el...

5 hónapja | 1 hozzászólás | via Gépnarancs

Kolozsvári Szalonna És akkor majd jön az értetlenkedés, vinnyogás...

A rajongók valamikor fülkeforradalmian népes, ám egyre fogyatkozó és lemorzsolódó táborának egyben tartása az elkövetkezendő súlyos hónapok (közel egy év!) mindennél fontosabb célkitűzése a kormánypárt számára. Érthető okokból, amelyekről naponta beszélünk. Egyre elkeseredettebben kell kapaszkodni azokba a helyzetekbe, amelyekből hangos botrányt lehet csapni, hiszen a fegyverropogás az egyetlen, ami – a lebutított csatakiáltásokban utazó, mindent túlharsogni kényszerülő propagandamédia lázas igyekezetével karöltve – elfedheti az elmúlt lassan nyolc év sikertörténetét.

7 hónapja | 0 hozzászólás

Oldalak