A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Soros

Írók, költők, filozófusok követelik Pócs János lemondását

Egyre többen követelik Pócs János fideszes országgyűlési képviselő lemondását leplezetlen antiszemita uszítás miatt, ami petíció aláírói szerint a történelem legsötétebb korszakát idézi. Beszámoltunk róla, hogy a politikus Facebook-oldalára feltett egy fényképet, amelyen egy feketére égett disznó látható, oldalára – gondos előkészítést követően – rásütve az alábbi felírat: ‘Ő VOLT A SOROS!!!’ Pócs a fénykép alá azt írta: ‘Ott már egy disznóval kevesebb van. Jó étvágyat!

1 hónapja | 1 hozzászólás | via Zoom

Bemutatjuk a rettegett Soros-sereget

– Ez itt? Ez a dél-dunántúli Soros-terv – mutat nevetve a falra ragasztott, filctollal vázlatosan teleírt papírokra Nyirati András, miután mobiltelefonjainkkal világítva bejártuk a leendő Soros-központot. A sajtóban már csak ekként terjed a pécsi iroda híre, hiszen egyetlen nappal ottjártunk után – nyilván Orbán Viktort követve – kampányközpontoknak kezdte nevezni a kormánypropaganda a vidéki civilek leendő centrumait, amelyek egyelőre még nem is nyitottak meg.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Soros Györgytől kérnek támogatást a kéményseprők

Az állami Magyar Villamos Művek elutasította az ismeretterjesztő kiadványra vonatkozó kérelmüket. A Kéményseprők Országos Szakszervezete 50 millió forintot kért volna egy olyan ingyenes kiadványra, amellyel egyebek mellett a szén-monoxid-mérgezések és más balesetek megelőzéséhez nyújtanának ismereteket – írta a Hírtv.hu.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via Zoom

Konkrétan feltörölték Orbánnal a padlót: öt egyetemi professzor döbbenetes lépésre szánta el magát

“Még november 6-án döntött arról a Wesley János Lelkészképző Főiskola öt professzora: Iványi Gábor lelkész, Lukács Péter oktatáskutató, Majsai Tamás theológus, Nagy Péter Tibor szociológus, valamint Szilágyi Gál Mihály filozófus, hogy levélben kezdeményezik a Nobel-békedíj odaítélését Soros Györgynek” – írja a 168 Óra.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via Balramagyar.hu

Megérkezett Orbán válasza Soros György cáfolatára – ebben a levélben nem lesz köszönet!

Soros György tételesen cáfolta a magyar kormány által kiadott nemzeti konzultáció pontjait. Mint az várható volt, nem tartott sokáig, hogy Orbán válaszoljon a leírtakra. Következzen hát Orbán Viktor válasza Soros György állításaira. (A reakció természetesen fiktív(!), de úgy gondoljuk, megállná a helyét a valóságban is.)

1 hónapja | 2 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Oldalak