A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Soros

Soros tízmilliókkal segítette Lázár legnagyobb dobását

A tíz ember halálát okozó kolontári vörösiszap-katasztrófa után Soros György alapítványa átutalt egymillió dollárt a kormánynak, hogy segítsen az áldozatokon. A magyar-amerikai milliárdos ennek apropóján találkozott is Orbánnal, akivel a miniszterelnök dolgozószobájában szűk körben beszélgettek 2010 őszén.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via Index

Orbán kontra Soros - Mire jók a menekültek?

Orbán Viktor kormányfő - mint azt előzetesen tudatták -, hosszabb húsvéti pihenésre vonult, de előtte interjút adott a kormánypárti Magyar Időknek és az állami rádió vasárnap reggeli műsorának. A miniszterelnök nem tett mást, mint ismételte/nyomatékosította korábban már számtalanszor elmondott szövegét. Mindenki megkapja a magáét, kiváltképp az "idegen népelemek", és főként Soros György. Előkerestük a magyar származású milliárdos üzletember 2016 júliusában, az amerikai Foreign Policyben 7 pontban megfogalmazott tanulmányát a menekültkérdésről, s aminek gyakorlatilag semmi köze ahhoz, amit Orbán mond.

3 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Kósa: ha Trump a CEU mögé áll, az más

Ez a törvény azt mondja, hogy a Magyarországon lévő egyetemeken tartsák be a magyar szabályokat - fogalmazott Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Akik tüntettek, azok nem buta emberek, de semmi relevanciája nem volt a megmozdulásuknak.

3 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Átlátszó.hu CÖF-Akadémia Georg Spöttlével az utolsókat belénk rúgó balliberális világról

Néhány napja tartott csoportos motivációs tréninget a belbudai kemény magnak a legcivilebb magyar civil szervezet, a békemenetes Civil Összefogás Fórum. Az eseményt a szervezők Civil Akadémiának nevezték el, a helyszín a Szent Margit Gimnázium, a sztárvendég pedig Georg Spöttle volt, de jutott a hallgatóságnak („szellemi honvédők”) a CÖF-elnök Csizmadia László gondolatfelhőjéből is.

3 hónapja | 0 hozzászólás

Oldalak