A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Simicska

Gépnarancs Föld S.: Simicska, vagy Orbán?

Mert jól tudom, hogy Simicska ugyanolyan gengszter, mint Orbán. Simicska találta ki ezt a mostani rendszert. Neki jutott az eszébe, hogyan lehet pénzt csinálni az államtól kapott Fidesz székházból, és betalicskázni Orbán apukájának a bányájába. Hogy miként lehet külföldi vendégmunkásoktól ellopott útlevelek segítségével, köztartozásos cégeket vásárolva, sok pénzt lenyúlni.

8 hónapja | 0 hozzászólás

“A miniszterelnök úr tombol” Simicska akcióján – Orbánnál elszakadt valami

Simicska Lajos plakátcégének felületeit, hétfő hajnalra újabb jelöletlen plakátok lepték el, azokat, amelyeken három héttel ezelőtt megjelentek „A nép nem betiltható, de a kormány leváltható” – üzenetek. Simicska úgy látszik nem pihen, ismét fricskát mutat Orbánnak. A mostani, a béruniót sürgető hirdetésekkel ismételten kijátszották a plakáttörvényt.

10 hónapja | 0 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Sötét rezsimek aljadék reflexeire emlékeztető tipródás

Olvasom, hogy miután a Fidesz reménybeli keltetője, a Fidelitas tegnap összematricázta Schmidtmária milliárdos NER-történész irodaházát, hogy rávilágítson arra, hogy az elveit feladó Jobbiknak és a szóban forgó irodaházban működő Index szerkesztőségének valójában ugyanaz a milliárdos földesúr a gazdája (tévedésből oda is került matrica, ahova nem kellett volna), ma tovább pörgették a totális elhülyülés úthengerét.

1 éve | 0 hozzászólás | via Kolozsvári Szalonna

Átlátszó.hu CÖF-Akadémia Georg Spöttlével az utolsókat belénk rúgó balliberális világról

Néhány napja tartott csoportos motivációs tréninget a belbudai kemény magnak a legcivilebb magyar civil szervezet, a békemenetes Civil Összefogás Fórum. Az eseményt a szervezők Civil Akadémiának nevezték el, a helyszín a Szent Margit Gimnázium, a sztárvendég pedig Georg Spöttle volt, de jutott a hallgatóságnak („szellemi honvédők”) a CÖF-elnök Csizmadia László gondolatfelhőjéből is.

1 éve | 0 hozzászólás

Oldalak