A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Semjén Zsolt

Népszava Online: Semjén Zsolt és a szabadkőművesek

Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is “nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is”. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes ezt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában mondta, reagálva arra, hogy Navracsics Tibor uniós biztos pénteken Budapesten kijelentette: az Európai Bizottság saját logikája alapján alakítja migrációs politikáját, “a Soros-terv nem szerepel a bizottság munkatervében”

7 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Semjén: Magyaroszágnak követnie kell Izraelt

A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes szerint teljesíthető az a cél, hogy a ciklus végére meglegyen az egymillió új magyar állampolgár. Erről Semjén Zsolt beszélt interjúban, jelezve: év végére meglesz a 700 ezredik állampolgársági kérelem és a 650 ezredik esküt tett polgár. Szerinte Magyarországnak hasonlóan kell cselekednie, mint Izraelnek, meg kell védenie a diaszpóráját bárhol a világon.

3 éve | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Egyenlítő blog Kezdődik a mosakodás

Egy tévedhetetlen kormányfő – definíció szerint – akkor is tévedhetetlen, ha mindenki más azt gondolja, hogy ez egyszer mégis tévedett. Nem! Van az az apparátus, amelyik odatartja a másik orcáját is, csak hogy a főnöknek ne kelljen visszakoznia.

4 éve | 1 hozzászólás

Oldalak