A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

politikusok

Ordítok blog Vendégoldal: Felelősség

Felelősség... A politikusok a pártpolitikusok felelősséggel tartoznak tetteikért…. Magyarázhatjuk ezt bárhogyan. Akarva vagy akaratlanul, de évtizedekre visszamenőleg tettek róla, hogy a magyar emberekből szinte teljesen kiöljék a szeretetet, empátiát, a tiszteletet, és az egymás iránti megbecsülést.

3 éve | 0 hozzászólás

Állami támogatás járhat a politikusok családjának?

Varga Mihály és a kormány javaslata szerint januártól miniszter, államtitkár szabadon pályázhatna költségvetési pénzekre - olvasható a költségvetést megalapozó salátatörvényben. A kormány eredeti javaslatát felülírná viszont a fideszes Gulyás Gergely, így ha azt elfogadják, továbbra sem kaphatna közpénzt miniszter és a családja.

3 éve | 0 hozzászólás | via Napi.hu

K.Úr.Ír blog Földönkívüliek a Pilisben

Tudtam, hogy így lesz. Tudtam, hogy egyszer eljönnek, megmentik az esőerdőket, kihirdetik a világbékét és megoldják a magyar gazdaság problémáit, hogy csak három megoldhatatlan problémát említsek. Bár én valamelyik szépségkirálynő-választás döntőjére vártan a centaurikat, de be kell látnom: vannak fontosabb dolgok a világon, szóval a szívcsakránál landoltak, természetesen a Pilisben. Igaz, csak egy hónapra jöttek, „piknikezni a senkiföldjén”, de jó pénzért bárki várhatja őket, aki jó pénzért hisz bennük.

4 éve | 0 hozzászólás

Oldalak