A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

polgármester

Komlóska polgármestere: A Fidesz kivégzi a falvakat

„…a mindenkori hatalom tehet arról, hogy nem finanszírozza az önkormányzatok valós működési kiadásait, és erre a helyzetre nem az a megoldás, hogy az állam átvállalja a települések adósságait. Így szorítják a településvezetők nyakát. Ha jól viselkednek, év végén kapnak annyi pénzt, hogy ne menjenek csődbe.” Kübekháza után Komlóska is visszaszólt Lázárnak.

2 hete | 0 hozzászólás | via 24 HU

Ingyen dolgoztatta diákjait éttermében a polgármester

Saját éttermeiben ingyen dolgoztatta a Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola diákjait Bóta József, a Heves megyei Szihalom függetlenként nyert, de utóbb a Fideszbe belépett polgármestere, aki húsz éven át az iskola igazgatója is volt - írja a Magyar Nemzet.

4 hónapja | 0 hozzászólás | via Index

Átlátszó.hu Már féltucat büntetőeljárás folyik az érpataki polgármesterhez köthető ügyekben

Bár az utóbbi években több büntetőperből is szerencsésen került ki, legalább öt olyan ügyben jelenleg is nyomoznak, amelyek a szélsőjobb önjelölt darutollas ikonjához, Orosz Mihály Zoltánhoz kötődnek. Van ezek közt sikkasztás, hűtlen kezelés, zaklatás, és legalább egy olyan büntetőeljárásról tudunk, amelyik már bírósági szakaszban van.

1 éve | 0 hozzászólás

A boltzárnak 26 támogatója már biztos van

A boltzáras népszavazási kezdeményezést az MSZP-t beelőzve benyújtó Erdősi Lászlóné mellett 25 támogatója már biztosan van a vasárnapi boltzárnak. Ennyi támogató aláírást adott be ugyanis Erdősiné a kérdése mellé. Patyi András NVB-elnök szerint ennél a jövőben lehet, hogy több kell majd egy referendumhoz. Sem Erdősiné, sem polgármester férje nem beszél a botrány miatti lemondatási szándékról.

2 éve | 0 hozzászólás | via Origo

Oldalak