A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Petőfi Sándor

Népszava Online: "Bayer kötete Petőfiéhez hasonlítható" - állítja Kerényi

Kerényi Imre, az Alaptörvény terjesztésével kapcsolatos koncepció kidolgozásáért, végrehajtásának irányításáért felelős miniszterelnöki megbízott rá tudott tenni még egy lapáttal a tegnapi amúgy is botrányos bejelentésére, miszerint Bayer Zsoltot meg fogja jelentetni a Nemzeti Könyvtárban. A volt színházigazgató az atv.hu-nak magyarázta, miért döntött úgy, hogy a trágár, rasszista, gyűlöletkeltő írásairól ismert szélsőjobboldali publicista kötetét Móricz Zsigmond, Karinthy Frigyes vagy épp Kosztolányi Dezső művei közé emeli, de bár ne tette volna.

10 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Petőfi-temetés: Ne ily halált adj, istenem

Morvai Ferenc hosszú évek után végre eltemethette kedvenc csontjait, amelyhez már kínai nyelvű szakvéleményt is mellékelt. A turbómagyar szubkultúra nagyszabású show-val ünnepelte a jeles alkalmat. Tanulság: a tudomány nem magyar.

2 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Huppa Szele Tamás: Feljövök érte a svindli világból…

Óriási szenzáció készül, kérem, akkora csalás várható holnapután, amekkora még Pesten is ritka, pedig a fél világot mi látjuk el szélhámossal. Állítólag Petőfi Sándor kikél a koporsóból a Budapest Sportarénában, a Kormorán talpalávalójára eljár egy legényest, majd kiszalad a Fiumei útra és újratemeti saját magát. Lesz kultúrműsor, honfibú és mélymagyar indulat, esőnap nem akadály, ha esik, akkor lesz szittya fergeteg is.

2 éve | 0 hozzászólás

K.Úr.Ír blog Szele Tamás: Széchenyi, a gazfi

Hogy az elején kezdjem: a rémhír sem nem friss, sem nem valószínű, csak azok hiszik el, akik a spájzban is szabadkőművesekkel találkoznak – de mégis, kicsit mellbevágja az embert, mikor azt hallja, olvassa, hogy Petőfi Sándor Széchenyi István természetes fia volt, akit a szabadkőművesek irányítottak, de ez titok, és Barguzinban van elásva, ezért nem szabad vizsgálni. Mondta a Putyin is

4 éve | 0 hozzászólás