A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán Viktor

Orbán Viktor: Boldog nőnapot kívánok!

Hát, ez szánalmas. Sírnivaló! A hajunkat téptük! Egyrészt: el tudott számolni 11-ig. (De csak hangosan.) Másrészt: eldöntötte, hova viszi a virágot, hát azt is teszi: nem zökkenti ki, hogy közben több nővel is találkozik a nőnapon. Azoknak semmit! Viszont a konyhában marad pár szál, hát azt odanyomja valakinek a kezébe. Sután, kényszeredetten jópofizik. A többi szövegről már nem is beszélve – bőven kielemzi azt majd még más. Semmilyen gyár semmilyen kantinjában nem lenne elég ez a produkció, „elnök úr”!

1 hete | 3 hozzászólás

Találja ki, ma épp melyik várost fenyegette meg Orbán – Vajon az Ön lakhelye mikor kerül sorra?

"...szomorú volt látni, amikor menekülttábort alakítottak ki a Fejér megyei városban": A menekülttábort 1989-ben alakították ki, elsősorban az 1988-89-ben Magyarországra érkező majdnem 30.000 erdélyi menekültnek. Ezért szomorkodott Orbán? Pont 1989-ben, amikor Soros-ösztöndjjal épp Oxfordban tanult? A tábort egyébként 2016-ban bezárták, mint ahogy épp a menekültválság csúcspontján a debrecenit is, de a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal honlapján ott szerepel, mint ha mi sem történt volna. A honlapot szeptemberben frissítették.

2 hete | 0 hozzászólás | via Balramagyar.hu

A gyalázat csúcsa

Valamennyi társadalmi csoportnak fontos, de nekünk, cigányoknak a legfontosabb, hogy mi lesz a szavazás kimenetele. Ha kormányváltás lesz, nem csak a felzárkózás torpanhat meg, de kialakulhat egy társadalmi békétlenség, felerősödhet a cigányellenesség is. (…) Egyetlen párt sem vállalta fel a cigányság ügyét, csak a Fidesz.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via Kolozsvári Szalonna

A kormány megmondja, hogy mit vegyél fel

„A kormány elérkezettnek érezte az időt a magyar divat- és designipar átfogó megújítására, ezért február 6-án határozatot hozott róla, hogy 150 millió forintból hozzanak létre egy új, száz százalékban állami tulajdonú részvénytársaságot a feladatra.”

1 hónapja | 3 hozzászólás | via !!444!!!

Oldalak