A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán

Senki sem akarja annyira az atlétikai vb-t, mint Orbán

Egy éven belül eldől, ki rendezi a 2023-as atlétikai világbajnokságot. Magyarországnak több szempontból jók az esélyei, igaz, még a pályázatot sem adtuk be, és a stadiont sem kezdtük el építeni, ami a világ harmadik legnézettebb sporteseményének a helyszíne lehet. Orbán viszont jó benyomást tett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség vezetőjére.

3 napja | 0 hozzászólás | via Index

Rezeda Világa Rezeda világa: B-listás Mikulás

Tegnap hajnalban strammul átkúsztam a boltba, mintha szokványos, rigófüttyös, ónos esős nap kezdődne megint a NER dicsőségére, és látom ám, hogy a klozettpapírok mellett ott susmorog a Mikulás egy eladóval. Azt mondta neki, sajnos, teljesen be vagyok táblázva, amiből az következhetett az estére nézvést, hogy az eladó gyereke napnyugtakor szomorú lesz. Mikuláshiányban fog szenvedni, összetörik a kicsi szíve neki, és visító meg hisztiző megvonási tüneteket produkál majd a parkettához ütögetve magát.

1 hete | 0 hozzászólás

Mit üzen nekünk, hogy Orbán Viktor ezt a könyvet olvassa?

Ha meg akarjuk érteni, hogy miért érdekes a Magyar Nemzet egyelőre megerősítetlen híre, miszerint Orbán Viktor kedvenc könyveit egy felkapott izraeli történész írta, érdemes az író egyik szemléletes példájával kezdeni. Yuval Noah Harari két gyerekkel tett sétáján keresztül magyarázza el, mivel fogja tölteni az életét az ember, amikor munkáink jó részét már robotok végzik.

1 hete | 0 hozzászólás | via Index

Tiborczék több mint félmilliárdért vettek birtokot

Az Orbán-kormány az állami földvagyon privatizációját eleve azzal a szándékkal indította, hogy új földbirtokos-réteget hozzon létre. 2015-ben és 2016-ben magánszemélyek árveréseken szerezhették meg a szántóföldeket, fejenként legfeljebb 300 hektárnyit. (Ez annyi, mint a Városliget és Erzsébetváros együttes területe.) - írja a 24.hu.

1 hete | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Oldalak