Szerkesztők ajánlják Azt javaslom Lázár Jánosnak...
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán

Ezt nem hittük volna: Fábry csatak részegen alázta Orbánt

Nagy Bandó András azt írta a 24.hu-n, hogy olyan korban és olyan országban élünk, ahol a kormánypárti Fideszen kívül maradt ember, nem tisztességes magyar, nem a hazájáért élő és tenni akaró polgár, ellenben az érték csak akkor érték, ha kormányközeli szájából hangzik el, fideszes írja le, ha nem is Orbán jóváhagyásával, de képzeletbeli bólintásával.

1 hete | 0 hozzászólás | via Pesti Bulvár

Európából nézve Orbán az az ember, aki igazából itt sem volt

Ilham Aliyev azeri elnök, a sajtó nagy barátja július 22-én ingyen lakásokat osztogatott újságíróknak. Az alkalmat, mint minden évben, az adta, hogy 1875-ben ezen a napon törte szét a nemzet az orosz nyelvű sajtó rabigáját, és jelent meg az első azeri nyelvű napilap, a szabadság jelképe. Ez tehát nagy ünnep, bár a törpe ellenzék és a nyugatias külvilág szerint a jelkép annyira üres, hogy már szinte kong.

1 hete | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Tudta? Orbán Viktor a Fidesz szavazóktól is lopja a közpénzt, de azok ezt is szeretik

Persze nekik az is elég ha imádottjuk búgó hangon a fülükbe súgja, támadnak a migránsok, meg az a Soros nevű vén gazember, és máris a lába előtt hevernek védelemért könyörögve nála, mert magukat nem képesek egy ilyen nem létező veszélytől megóvni. Lelkük megnyugvásának könnyebb mindenhol ellenséget szimatolni, védelemért könyörögni, és ha kell, ezért még fizetnek is neki, bár ezt nem fogják fel.

2 hete | 0 hozzászólás | via Gépnarancs

Oldalak