A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Orbán

Orbánnak mindegy a büntetés, úgyis velünk fizetteti ki, és az sem fér a fejébe, hogy az ENSZ nem a NER

Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok – ezt a tanácsot adta Orbán Viktor 2011-ben külföldi diplomatáknak. Migrációs politikájára is érdemes így tekinteni. Miközben a Fidesz vezető politikusai kemény elszántsággal szajkózzák, hogy egyetlen bevándorlót sem fogadunk, a magyar állam tavaly mégis 1300 menekültet részesített oltalomban. A hazugságokra épített kormánykampány azt állítja, az Európai Unió és az ENSZ is az állítólagos Soros-tervet követi: milliónyi menekültet akarnak betelepíteni Magyarországra, csakhogy a magyar diplomaták részvételével is készülő legújabb hivatalos európai dokumentumok szerint nincs ilyen szándék. Mindenesetre hozzánk ma már gyakorlatilag lehetetlen bejutniuk a menekülteknek, a január végén életbe lépett új ügyviteli rend szerint napi két kérelmet fogadnak be a határ menti tranzitzónákban. Mára leépült a teljes hazai menekültügyi ellátórendszer, amelynek fejlesztésére az unió 2013-ban még négyszázmillió forint támogatást is adott. Hiába kértünk, nem kaptunk adatokat arról, jelenleg hányan és hol várakoznak az országban menedékkérelmük elbírálására.

6 napja | 0 hozzászólás | via 168 óra

Orbán hazudott a román gáztenderről?

A Magyar Nemzet azt írja, hogy a bukaresti külügyminisztérium közleményben cáfolta a magyar kormányfő tegnapi bejelentését. Közölték, hogy nem írtak alá a magyar féllel semmilyen megállapodást új energetikai projektről, és nem köthetik le egyetlen ország cégei a Fekete-tengeren kitermelt, a két országon keresztül szállított teljes gázmennyiséget.

1 hete | 1 hozzászólás | via Népszava Online

Schiffer kiosztott egy kemény pofont a Fidesznek, Orbánt nemcsak a rendszerváltáskor, hanem 2007-ben is Soros pénze védte

Schiffer András a TASZ ügyvédjeként dolgozott egy 2007-es perben, amit az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium indított az akkor ellenzékben lévő Fidesz elnöke ellen egy, a 2006-os eseményekkel összefüggő kijelentése miatt. Orbán első fokon maga látta el a védelmét, utána viszont kért és kapott segítséget a TASZ-tól. Amit, ugye, Soros támogatott már akkor is.

2 hete | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

A Tanítanék Mozgalom szerint nincs értelme Orbánnal tárgyalni

Hiába hívta ki nyilvános vitára Orbán Viktort a Független Diákparlament, Lázár János a Kormányinfón azt mondta, hogy erre a vitára a miniszterelnök nem fog elmenni - írtuk tegnap. Erre a Diákparlament azt válaszolta, hogy ők személyesen Orbántól várják a választ, és ha nem kapnak ilyet, akkor „február 23-án nagyszabású tüntetést tartanak Budapesten”.

2 hete | 0 hozzászólás | via !!444!!!

Oldalak