Szerkesztők ajánlják Az agyhalál jelei
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

MSZP

Azeri-pénzek - Az Europolhoz fordul Molnár Zsolt

„Forró krumpliként dobálják a botrányos ügyet, aminek sem az európai, sem a magyarországi szála nem maradhat felderíthetetlenül” - fogalmazott Molnár Zsolt, amikor bejelentette: mivel elég vontatottan halad Magyarországon a botrányos azeri-ügy kivizsgálása, az Europoltól, vagyis az Európai Rendőrségi Hivataltól kér segítséget a tisztánlátás érdekében.

3 hete | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Különös dolgok történnek azzal, aki a korrupció ellen küzd

Sem a kecskeméti önkormányzat belső vizsgálata, sem a rendőrségi nyomozás nem vezetett eredményre, így továbbra is rejtély, kik és milyen céllal vették ki a polgármesteri hivatal páncélszekrényéből, és bontották föl Király József szocialista frakcióvezető előző ciklusban leadott vagyonnyilatkozatait. A helyi korrupciós ügyeket feltáró városatya szerint ideje lenne véget venni az ilyen ügyeknek, ezért azt javasolja: minden képviselő tegye fel a vagyonnyilatkozatát az internetre.

3 hete | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Fodor Gábor pártja beállt az MSZP mögé

Tegnap adtunk hírt róla, hogy Botka László szombaton az MSZP politikai szezonnyitóján felsorakoztatja szövetségeseit, köztük a korábban már ismert nevek mellett például a volt SZDSZ-es Szent-Iványi Istvánt is, aki a külpolitikáért felel majd. A Népszava ma megerősítette: Fodor Gábor Liberálisok nevű pártjának külpolitikai kabinetvezetője írja Botka, s így az MSZP szakmai programját 2018-ra.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via HVG

A Jobbik egy elegáns mozdulattal szembeköpte a devizahiteleseket – persze aljas, sunyi indokokkal

Az MSZP azonban sikeresen küzd tovább.Összegyűlt a szükséges számú képviselői aláírás az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívásához - jelentette be az MSZP frakcióvezetője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.Tóth Bertalan közölte: negyven képviselő, az MSZP-sek mellett az LMP-frakció tagjai és a független képviselők...

2 hónapja | 0 hozzászólás | via Balramagyar.hu

Lázár mossa kezeit, Fazekas tovább rombol

Hivatalos kérdéseim után Lázár János újabb bizonyítékokat kért a hortobágyi Kehi vizsgálat elrendeléséhez. Miután ezt megkapta, ahelyett, hogy intézkedett volna, arra a Fazekas Sándorra bízta a választ, aki az elmúlt 7 éves minisztersége alatt még egyetlen egy konkrét szakmai kérdésre sem tudott válaszolni.

2 hónapja | 0 hozzászólás

Oldalak