A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

miniszterelnök

Föld S Péter blog Föld S. Péter: Magyarország, 2024

Képzeljük el, hogy milyen lesz Magyarország tíz év múlva.Tíz év múlva már nem Orbán Viktor lesz Magyarország miniszterelnöke. Nem a szocialisták (DK, Együtt-PM, vagy egy ma még ismeretlen erő) taszítják majd le a trónról – Orbánt az övéi fosztják meg a hatalomtól. Azok, akik idővel felismerik, hogy a vezér meggyengült, már nem ura a saját akaratának, szellemi képességei fogytán, fizikai bajai egyre nyilvánvalóbbak, olyannyira, hogy már nagy nehézségek árán sem lehet titkolni az emberek elől.

4 éve | 0 hozzászólás

Az egyetemen meg nincs pénz fénymásolóra

Magyar Nyelvstratégiai Intézetet (!) hoz létre a kormány. Az új intézet irányítását a miniszterelnökséget vezető államtitkár útján a miniszterelnök (!) látja el. Nem tudható még, hogy ki lesz ott az igazgató, de érdemes máris cáfolni a Facebookon fölbukkanó álhírt, amely szerint a köztelevízió ismert politikai műsorvezetője lenne az illető.

4 éve | 0 hozzászólás | via 168 óra Online

Horn Gyula halálára

A legutolsó Horn-interjú volt. Ágnes, a titkárasszony alig titkolta rémült szorongását. Előre szólt, ha lehet, inkább tíz perccel előbb jöjjek, mint másfél perccel később. Merthogy főnöke erre kényes, nagyon kényes, „még így is”. Ezt a „még így is"-t nem nagyon értettem. Mondták, suttogták a parlamenti folyosókon, hogy az ex pártelnökkel „apróbb bajok vannak”, hogy néha ki-kihagy kicsit, „de próbáld meg.”

4 éve | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online