A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

migrációs válság

Találja ki, ma épp melyik várost fenyegette meg Orbán – Vajon az Ön lakhelye mikor kerül sorra?

"...szomorú volt látni, amikor menekülttábort alakítottak ki a Fejér megyei városban": A menekülttábort 1989-ben alakították ki, elsősorban az 1988-89-ben Magyarországra érkező majdnem 30.000 erdélyi menekültnek. Ezért szomorkodott Orbán? Pont 1989-ben, amikor Soros-ösztöndjjal épp Oxfordban tanult? A tábort egyébként 2016-ban bezárták, mint ahogy épp a menekültválság csúcspontján a debrecenit is, de a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal honlapján ott szerepel, mint ha mi sem történt volna. A honlapot szeptemberben frissítették.

2 hónapja | 0 hozzászólás | via Balramagyar.hu

A Jászságból kitilthatják az összes külföldi származású lakost

Pócs János, a Jászság fideszes országgyűlési képviselője, azt ígéri választási szórólapján, hogy amíg ő a képviselő, addig nem lesz migráns a Jászságban. Hangsúlyozzuk, nem illegális migránsokról beszél, hanem azokról az emberekről, akik külföldről érkeztek és a Jászságban telepedtek le.

A 444.hu szúrta ki, hogy Pócs János Facebook oldalán bemutatta remekbe szabott szórólapját a pusztamonostori lakossági fórumához, és amelyen természetesen szerepel minden, amit egy jó településnek ma ígérni kell. Vércukorszint mérési lehetőség és 0 migráns.

3 hónapja | 0 hozzászólás | via Sztárklikk.hu

Oldalak