A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Mészáros Lőrinc

Miért káros az ország mészárosizálódása?

Akinek ma Magyarországon remek projektötlete, szaktudása, cégkezdeményezése van, könnyebben érvényesül, ha nem versenypiaci partnert keres, hanem egy államközeli üzletemberrel szövetkezik. Ez azonban hosszabb távon káros. Ha lehet, ne is használjunk hamis kifejezéseket, ne hívjuk a NER-lovagokat üzletembereknek, vállalkozóknak.

3 hete | 0 hozzászólás | via Index

Mészáros Lőrinc harap még egy nagyot a Balatonpartból

Gőzerővel szabják át Balatonföldvár eddig ismert arculatát, de hamarosan még komolyabb változások jöhetnek a tóparti városban. Miközben a helyi kikötő bővítése miatt sorra vágják ki a fákat a szabadstrandon, hogy a hűlt helyüket lebetonozhassák, és parkolót csináljanak belőle, az mfor.hu úgy tudja, hogy pár száz méterrel arrébb is rombolás és betonozás következik.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Mészáros mindent visz

Szinte nincs olyan nap, hogy ne gyarapodna az Orbán Viktor kormányfőhöz közel álló Mészáros Lőrinc vagyona, illetve cégei ne nyernének nagy értékű közbeszerzéseket. Az év első, keddi munkanapja után tegnap újabb pénzes közbeszerzéseket nyertek el a felcsúti polgármester cégei. A 2018-as esztendő azzal indult, hogy a Százhalombatta és Ercsi közötti 15,7 kilométeres vasúti szakaszt a Mészáros és Mészáros Kft. korszerűsítheti 53,3 milliárd forint értékben, tegnap, pedig az ennek folytatásának számító Ercsi és Pusztaszabolcs közötti vonalra kiírt pályázatot nyerte el a cég, amely 38,5 milliárd forintért építheti át a 12 kilométeres vonalat.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Oldalak