A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

menekült

Kiadták Orbán Junckernek írt teljes levelét

"Hazánk nemcsak saját magát, hanem Európát is védi az illegális bevándorlók áradatával szemben" - ez áll abban a levélben, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök írt Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének, azt kérve, hogy a brüsszeli testület 50 százalékban járuljon hozzá a magyar határvédelmi költségekhez.

4 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Eszméletlenre vertek egy menekültet, és majdnem megúszták felfüggesztettel

A maximum kiszabható 11 évhez képest enyhe büntetést kapott az a két bicskei fiú, akik 2013-ban kerítésléccel vertek eszméletlenre egy menedékkérőt. Az egyiküket 2 év 6 hónap börtönbüntetésre, a másikat pedig két év felfüggesztettre ítélte a Kúria. Ezzel súlyosbították az elsőfokú ítéletet, amely mindkettejüknek felfüggesztettet adott, és azt sem ismerte el, hogy a skinheadként ismert fiatalok rasszista indítékból támadtak volna.

9 hónapja | 0 hozzászólás | via Abcug

Népszabadság Online: Porszem

A Voldemort-, a Simonka-, a Hunguard-, a letelepedésikötvény- vagy éppen a Matolcsy-ügy piszka mellett – hogy csak a legutóbbiakat említsük – csupán porszem a NER-ben, de azért rögzítsük: fabatkát sem ér az egyik legbefolyásosabb miniszter, Lázár János bocsánatkérése.

1 éve | 0 hozzászólás | via Népszabadság Online

Kettős Mérce blog Így ejti foglyul az országot félelemmel és gyűlőlettel a Fidesz

Múlt héten Bayer Zsolt Echo Tv-n futó, Mélymagyar című műsorban G. Fodor Gábor azt találta mondani, hogy indokolt a választópolgárok félelme, és indokolt a gyűlölet is. A Fidesz 5. számú tagkönyvével rendelkező, lovagkereszttel kitüntetett birtokosa, valamint a miniszterelnök tanácsadójának és a 888.hu nevű fidesz-lap főszerkesztőjének egyetértésénél semmi nem mondja el jobban, mi a magyar politika, és szűkebben a népszavazás tétje.

1 éve | 0 hozzászólás

Oldalak