A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

megszorítások

Biztos, hogy csökkenő pályán van az államadósság?

A váratlanul bejelentett 110 milliárdos ideiglenesnek nevezett költségvetési zárolás nem arra utal, hogy minden rendben lenne az államadósság-csökkentés és a hiány körül. Ha nem csak az év végi pillanatfelvételt nézzük, hanem éves átlagot, akkor már tavaly sem csökkent, hanem kissé nőtt az államadósság.

3 éve | 0 hozzászólás | via Privátbankár

Ezt köszönheti a megszorításoknak - Íme az új jelentés

A 2008-ban kezdődött pénzügyi válság kezelésére alkalmazott megszorítások olyan politikai realitássá alakultak át, ami az elmúlt hat évtizedben felépített társadalmi szolidaritását és emberi jogi védelemben tett előrelépéseket veszélyezteti az Európa Tanácsban résztvevő tagállamokban - olvasható a szervezet emberi jogi biztosának, Nils Muiznieks jelentésében, amelyet decemberben hoztak nyilvánosságra. Ebben Magyarország megemlítése sem marad el.

4 éve | 0 hozzászólás | via Napi.hu

Orbán már szégyelli jobbkezének szavait

A magyar gazdaság átszervezésének módját a világon sok helyen lekezelő módon unortodoxnak minősítik, holott közelebb járnának az igazsághoz, ha inkább innovatívnak neveznék – állítja Orbán Viktor. Pedig az „unortodox” jelzővel a kormányfő jobbkeze, Matolcsy György állt elő annak idején, és maga Orbán is büszkén emlegette.

4 éve | 5 hozzászólás | via 168 Óra Online

Ténytár Viktor, aki még sohasem hazudott

Orbán Viktor miniszterelnök a mai napon tölti be 50. születésnapját. Hosszas tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy a jeles nap alkalmából a Ténytár honlapján hangyaszorgalommal gyűjtögetett Ígéretmérők, Hantaméterek és Szélkakasok közül szemezgetünk.

4 éve | 11 hozzászólás

Oldalak