A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Matolcsy

Mese volt Matolcsy puccs-víziója

Jövő szerdán összeül az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága, s noha semmiféle erre utaló információról nem tudnak, meghallgatják az illetékes szolgálatok vezetőit, hogy tisztázzák a jegybankelnök Matolcsy György vízióit. A testület szocialista elnöke szerint ugyanakkor a Magyar Nemzeti Bank elnökét magát nem kell meghallgatni, hiszen Matolcsy mondókája önmagában legfeljebb "politikai spekulációnak" minősülhet. Egy biztos, ha egyetlen szó is igaz lett volna Matolcsy szavaiból, akkor arról a bizottságnak és Lázár Jánosnak is régen tudnia kellett volna

3 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Matolcsy Vajda Zitával utazott a legtöbbet közpénzen

Többször utazott jelenlegi barátnőjével hivatalos utakra a jegybankelnök, mint az MNB alelnökével – derítette ki az RTL Klub. Mivel azt nem tudni, hogy hivatalosan mióta van együtt Matolcsy György és Vajda Zita, így azt sem, hogy voltak-e olyan közpénzből fizetett utak, amelyen úgy vettek részt, hogy kapcsolatban voltak.

4 hónapja | 1 hozzászólás | via HírTV

481 milliárddal nagyobb az államadósság, mint tavaly

A bruttó hazai termék (GDP) 74,3 százalékára csökkent az államadósság szeptember végére a második negyedév végén regisztrált 75,0 százalékról, derült ki a pénzügyi számlák harmadik negyedévi adatairól pénteken kiadott MNB-jelentésből. A kormány prognózisa szerint az év végére 74 százalék alá csökken a GDP-arányos államadósság a tavaly év végi 74,7 százalékról.

5 hónapja | 0 hozzászólás | via 24 HU

Matolcsy tenyérbemászó áldása

Elég gáz, ha egy ország – jelesül kis hazánk – Nemzeti Bankjának első embere, mindannyiunk – lévén, mi vagyunk a "köz" – szolgája, gondol egyet, és hülyének tetteti magát. Ennél már csak az drámaibb, ha minket, a „főnökeit” tekinti ostobának, ahogy azt Matolcsy György a parlamenti meghallgatására mentében, méghozzá a legtenyérbemászóbb - bocsánat, de nem találok pontosabb terminus technicust - módon tette.

5 hónapja | 0 hozzászólás | via Gépnarancs

Oldalak