A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

LMP

Szigetvári Viktor: Visszalépünk két LMP-s javára

Visszalépnek az Együtt jelöltjei az LMP két társelnöke, Szél Bernadett és Hadházy Ákos javára az egyéni választókerületeikben, vagyis Budakeszin és Szekszárdon – jelentette be Szigetvári Viktor a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Az Együtt választmányi elnöke, egyben miniszterelnök-jelöltje arról is beszélt, hogy habár ezek a visszalépések egyoldalúak, attól még szeretnék, ha más pártok az ő jelöltjeiket támogatnák, például Csepelen Szabó Szabolcsot.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via Magyar Nemzet

Kolozsvári Szalonna Ez itt minden kritikán aluli gyökérség volt

Úgy voltam vele, hogy semmi kedvem az idén nyáron visszavonult, parlamenti mandátumáról lemondott, politikusként – saját félszájjal elmormolt bevallása szerint kudarcot vallott – Schiffer András által a háttérből, a pálya széléről madzagon rángatott LMP-ről az alkotmánybírák megválasztása kapcsán bármit is leírni, amit eddig ne írtunk volna le.

1 éve | 0 hozzászólás

"Az a párt megrohadt" – interjú az LMP társelnökével, Hadházy Ákossal

A Fidesz az egyetlen, amellyel semmi szín alatt nem közösködne a kormányon Hadházy Ákos, az LMP nemrég megválasztott társelnöke, akit megkérdeztünk az Uberről, Gyurcsány Ferencről, Szél Bernadett tusnádfürdői szerepléséről és az ott a kvótanépszavazásról elmondott mondatairól is, amelyek nyomán Tamás Gáspár Miklós jelezte, hogy elfordul a párttól.

1 éve | 0 hozzászólás | via HVG

Oldalak