A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Lázár János

Kettős Mérce blog Lázár szerint, aki feljelenti a magyar EU-s pénzek ellopását, az a rákosisták és nyilasok....

Lázár János csütörtökön a kormányinfón reagált az OLAF jelentésre, amely szerint akár 630 millió eurót is vissza kell fizetnie a magyar kormánynak a szabálytalanul vagy konkrét csalással kiosztott EU-s támogatások miatt. Lázár nem azt reagálta, hogy felháborító a korrupció mértéke, a minisztert azt zavarja inkább, hogy sok a feljelentés ezekkel a korrupciós ügyekkel kapcsolatban. Sőt Lázárnak sikerült a kormányzati korrupciót feljelentők és a Rákosi-, illetve a Szálasi-rendszer besúgói között párhuzamot húznia

6 hónapja | 0 hozzászólás

Felforrósodott a levegő Lázár...

Elvehetik Lázár Jánostól a Sorsok Háza projektet is, amely így az Emmihez kerül majd át – tudta meg a Magyar Nemzet. A meg nem nevezett kormányközeli forrásokra hivatkozó lap úgy tudja, a tárcavezető a jó barátjaként ismert Spéder Zoltánnal kapcsolatos botrány miatt lett kegyvesztett.

1 éve | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Kétszázezer forintos karácsonyi ajándékkal kedveskedett Lázár

Irigykedhetnek a Miniszterelnökségben dolgozókra a többi tárca alkalmazottai – legalábbis, ha az év végi juttatásokat nézzük. A Lázár Jánoshoz tartozó minisztériumnál ugyanis fejenként 200 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt osztottak ki a dolgozóknak, miközben volt olyan tárca, ahol semmit sem kaptak az alkalmazottak.

1 éve | 0 hozzászólás | via Origo

Lendvai Ildikó: Ica néni és Lázár

Ica néni esete Lázárral bejárta a sajtót, a Népszava olvasói is találkozhattak vele. Más országban talán meg sem értik, miért kuncogunk rajta olyan elégedetten. Hiszen nem történt más, mint hogy egy „beosztott” normális emberként, hétköznapi módon viselkedett, és egy hatalmasságot is normális, hétköznapi embernek tekintett.

1 éve | 1 hozzászólás | via Népszava Online

Lázár üzent a törtető fiataloknak

Ne higgye közülünk senki, hogy az ellenzék hiánya – a nap mint nap megnyilvánuló politikai impotenciája – valamiféle „lottó ötös” a számunkra - mondta Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője a Fidesz XXVI. kongresszusán. A politikus Origo birtokába került beszédében élesen bírálta az érdem nélkül törtető fiatalokat is.

2 éve | 0 hozzászólás | via Origo

Oldalak