A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Lázár

Ténytár blog Lázár szerint, aki MSZMP-tag volt, az csak akadályozta a...

A kormánypárt tele van volt MSZMP-és tagokkal sőt, még képesek voltak anno egy III/II-es tisztet rendészeti államtitkárnak is kinevezni. Az pedig, hogy a rendszerváltás előtti sötét ügyek még mindig nem tisztázódtak, az bőven a Fidesz sara: már 7 éve ők vannak hatalmon, és ahol csak lehetett, akadályozták a múlttal való szembenézést.

1 hónapja | 0 hozzászólás

Nem tudták kihasználni a Makovecz-házakat, hát most bővítik milliárdokból

A kormány azt ígérte, hogy 2018-ig az elhunyt Makovecz Imre minden fiókban maradt tervét felépítik. A program leginkább Makót érinti, ahol 2,6 milliárd forintból könyvtár épül, megújul a kihasználtság hiányában bezárt mozi, és új épületegyüttest kap a veszteséges fürdő. Mindennek a tetejébe az építész stílusát követve építik át a környező köztereket. A pénz nem számít, és erre Lázár János a garancia.

1 hónapja | 0 hozzászólás | via HVG

Mese volt Matolcsy puccs-víziója

Jövő szerdán összeül az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága, s noha semmiféle erre utaló információról nem tudnak, meghallgatják az illetékes szolgálatok vezetőit, hogy tisztázzák a jegybankelnök Matolcsy György vízióit. A testület szocialista elnöke szerint ugyanakkor a Magyar Nemzeti Bank elnökét magát nem kell meghallgatni, hiszen Matolcsy mondókája önmagában legfeljebb "politikai spekulációnak" minősülhet. Egy biztos, ha egyetlen szó is igaz lett volna Matolcsy szavaiból, akkor arról a bizottságnak és Lázár Jánosnak is régen tudnia kellett volna

2 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

A jövő elkezdődött? - Támogatásért "abortuszmentes nőgyógyászat"

Meglepő indoklással mutatta be Lázár János, a miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány Magyar Közlönyben megjelent friss rendeletét, amely két egyházi kórháznak juttat összesen 7,8 milliárd forintnyi támogatást új osztályok létrehozására. A két kórház együttműködésében egyebek mellett egy speciális, új szülészeti-nőgyógyászati egység jön létre. Lázár János a kormányinfón úgy fogalmazott, a kórházak ezért a támogatásért cserébe vállalták, hogy ezen az osztályon nem lesz abortusz és hálapénzt sem fogadnak el. Ilyen feltételeknek azonban nyoma sincs a Magyar Közlönyben megjelent rendeletben.

2 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Oldalak