A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Lázár

Kolozsvári Szalonna Hogy lehet, hogy nem unjátok még ezt a retkes, hazug színházi előadást?

Összezavarodhatott valami ketyere a nemzeti együtthazudozás rendszerében. Ezt arra alapozom, hogy miközben a legfényesebb csillag arról értekezett a Diaszpóra Tanács csütörtöki ülésén, hogy a kormányt (nem az országot, hanem a kormányt!) ért nemzetközi támadásokat (nem támadások, hanem kritikák!) az elismerés és a tisztelet jelének tartja, Lázár János mindenes miniszter már kettős mércéről és szégyenpadra ültetésről vinnyogott a kormányinfón.

2 hónapja | 0 hozzászólás

Lázár mossa kezeit, Fazekas tovább rombol

Hivatalos kérdéseim után Lázár János újabb bizonyítékokat kért a hortobágyi Kehi vizsgálat elrendeléséhez. Miután ezt megkapta, ahelyett, hogy intézkedett volna, arra a Fazekas Sándorra bízta a választ, aki az elmúlt 7 éves minisztersége alatt még egyetlen egy konkrét szakmai kérdésre sem tudott válaszolni.

5 hónapja | 0 hozzászólás

Lázár Orbán kisvasútját magyarázza

A családi otthonteremtési kedvezmény (csok) őszi kormányzati értékelésekor szóba kell hozni azt is, hogyan lehet növelni a támogatást használt lakások vásárlása esetében – közölte az MTI tudósítása szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a szokásos kormányinfón.

6 hónapja | 0 hozzászólás | via 168 Óra Online

Soros tízmilliókkal segítette Lázár legnagyobb dobását

A tíz ember halálát okozó kolontári vörösiszap-katasztrófa után Soros György alapítványa átutalt egymillió dollárt a kormánynak, hogy segítsen az áldozatokon. A magyar-amerikai milliárdos ennek apropóján találkozott is Orbánnal, akivel a miniszterelnök dolgozószobájában szűk körben beszélgettek 2010 őszén.

7 hónapja | 0 hozzászólás | via Index

Orbán főtanácsadója beszólt Lázárnak

Kezdeményezései sikeréről és a leszakadás megállításáról adott interjút a Heti Válasznak Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor főtanácsadója. Az interjú apropója az volt, hogy a Magyar Nemzet pár hete megjegyezte: a korábban rendszeres szereplő Hegedűs eltűnt a nyilvánosság elől.

7 hónapja | 0 hozzászólás | via Index

Ildikó, azt tudom mondani önnek

– ATV: Ön szerint mi lehet a titka Mészáros Lőrincnek, Felcsút polgármesterének, aki a miniszterelnök úr jóbarátja is a saját elmondása szerint, hogy egy év alatt 23 milliárdról 120 milliárdra gyarapította a vagyonát, mégpedig úgy, hogy közbeszerzéseken nyert el mindenféle pályázatot? Mi a titka Mészáros Lőrincnek?

8 hónapja | 0 hozzászólás | via Kolozsvári Szalonna

Oldalak