A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Lázár

Soros tízmilliókkal segítette Lázár legnagyobb dobását

A tíz ember halálát okozó kolontári vörösiszap-katasztrófa után Soros György alapítványa átutalt egymillió dollárt a kormánynak, hogy segítsen az áldozatokon. A magyar-amerikai milliárdos ennek apropóján találkozott is Orbánnal, akivel a miniszterelnök dolgozószobájában szűk körben beszélgettek 2010 őszén.

2 napja | 0 hozzászólás | via Index

Orbán főtanácsadója beszólt Lázárnak

Kezdeményezései sikeréről és a leszakadás megállításáról adott interjút a Heti Válasznak Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor főtanácsadója. Az interjú apropója az volt, hogy a Magyar Nemzet pár hete megjegyezte: a korábban rendszeres szereplő Hegedűs eltűnt a nyilvánosság elől.

1 hete | 0 hozzászólás | via Index

Ildikó, azt tudom mondani önnek

– ATV: Ön szerint mi lehet a titka Mészáros Lőrincnek, Felcsút polgármesterének, aki a miniszterelnök úr jóbarátja is a saját elmondása szerint, hogy egy év alatt 23 milliárdról 120 milliárdra gyarapította a vagyonát, mégpedig úgy, hogy közbeszerzéseken nyert el mindenféle pályázatot? Mi a titka Mészáros Lőrincnek?

1 hónapja | 0 hozzászólás | via Kolozsvári Szalonna

Ténytár blog Lázár szerint, aki MSZMP-tag volt, az csak akadályozta a...

A kormánypárt tele van volt MSZMP-és tagokkal sőt, még képesek voltak anno egy III/II-es tisztet rendészeti államtitkárnak is kinevezni. Az pedig, hogy a rendszerváltás előtti sötét ügyek még mindig nem tisztázódtak, az bőven a Fidesz sara: már 7 éve ők vannak hatalmon, és ahol csak lehetett, akadályozták a múlttal való szembenézést.

3 hónapja | 0 hozzászólás

Nem tudták kihasználni a Makovecz-házakat, hát most bővítik milliárdokból

A kormány azt ígérte, hogy 2018-ig az elhunyt Makovecz Imre minden fiókban maradt tervét felépítik. A program leginkább Makót érinti, ahol 2,6 milliárd forintból könyvtár épül, megújul a kihasználtság hiányában bezárt mozi, és új épületegyüttest kap a veszteséges fürdő. Mindennek a tetejébe az építész stílusát követve építik át a környező köztereket. A pénz nem számít, és erre Lázár János a garancia.

3 hónapja | 0 hozzászólás | via HVG

Mese volt Matolcsy puccs-víziója

Jövő szerdán összeül az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága, s noha semmiféle erre utaló információról nem tudnak, meghallgatják az illetékes szolgálatok vezetőit, hogy tisztázzák a jegybankelnök Matolcsy György vízióit. A testület szocialista elnöke szerint ugyanakkor a Magyar Nemzeti Bank elnökét magát nem kell meghallgatni, hiszen Matolcsy mondókája önmagában legfeljebb "politikai spekulációnak" minősülhet. Egy biztos, ha egyetlen szó is igaz lett volna Matolcsy szavaiból, akkor arról a bizottságnak és Lázár Jánosnak is régen tudnia kellett volna

3 hónapja | 0 hozzászólás | via Népszava Online

Oldalak